Novo
3X3M 3X6M Ledu Svileno Belo Poročno Ozadje Ozadje za svate, Dekoracijo

3X3M 3X6M Ledu Svileno Belo Poročno Ozadje Ozadje za svate, Dekoracijo

w16159

€81.33

Nov izdelek

Ime Izdelka: Ozadje

Uporaba: Za Poroko/Stranka/Banket/Hotel

Material: Ice Svileno Krpo

Slog: Navaden

Vzorec: Navaden, Barvane

Barva: Slika Barve Ali Barve Po Meri

Velikost: 3X3M/3X6M/Velikosti po Meri

Pakiranje Podrobnosti: 1pcs / polybag

Min Naročilo Količina: 1pcs

Kakovost: lahko naredimo, katere koli velikosti, kot je stranka, ki zahteva .Vse kulise obdelujejo z žep na vrhu zavesa , lahko neposredno visi s palico .( če potrebujete kakršne koli druge predelave , kot so velcro ,Cena bo spremenilo z proces, ki ga potrebujejo ) .Na kulise, ki ga imam to je samo en kos .vrh zamotek je sešiti skupaj z ostalo zavesa in na bližnjem zamotek je ločen.Morate kravato na palico, ki jih sami

Opomba : cene, ki jo plača je le za kuliso zavese brez drugih assessories kot okvir ( rod ,stojalo) , namizni prt, venec,cvetje itd na sliko ..

Če potrebujete druge barve, prosimo, izberite barvo iz naše barve-grafikonu in pustite sporočilo v redu, hvala:

Dostava :Imamo veliko zalog , smo coud, da zelo hitra dostava

Če ste naročilo, vam Bomo poslali postavke v 3-4business dni, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. .Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi .Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave .Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor ,osvetlitev, ozadja, itd,,, Vendar, če verjamete, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Storitev

Vaše zadovoljstvo je naš cilj in delovno moč .Da poskrbite, da ste srečni kupec &užival svoje nakupovalne naši trgovini, se bomo potrudili, da dobava najboljše elemente &storitev.

Imamo velike količine organza krila & prekrivni, saten krilo & prekrivni, stol zajema, namizni prt , namizni tekač, napkin itd.Če ne morete najti kar potrebujete v naši trgovini, prosimo, ne oklevajte, da nam sporočite, brezplačno.

Smo strokovno tovarni proizvajajo stol zajema & sashes & namizni prt & prekrivni & napkin & namizni tekač in tabela robovi in tako naprej.če imate druge zahtevo, velikost , pls pustite sporočilo tukaj ali pa mi pošljite e-pošto.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi elemente kakovosti in storitev.Če imate kakršne koli težave s kakovostjo in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. .Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše poprodajnih storitev.

O Nas

Nam je mar za naše cenjene kupce, če imate kakršna koli vprašanja ,samo vas prosimo, da se obrnite na našo Customer Service osebje, ki jih bo zelo vesel, da vam pomaga .Smo poskušali naše najboljše, da odgovori na vaša e-pošto, kakor hitro je mogoče.Vendar pa se zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj .

Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, da odziv.

Oznake: cushon ideje vrečke fižol, blazine sedel velike, cushon blazino misli, fish eye xiaomi fotoaparat, blazine krog pompoms, blazine oblike, svetlo, blazine sony mdrxd200, blazine kavč hamptons, blazine xiaomi igre na srečo

Vzorec NOBEN
Material Krpo
Priložnosti Materinski Dan

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki