Novo
Original AFBR-57D7APZ 8.5 G-550m-850nm-SFP

Original AFBR-57D7APZ 8.5 G-550m-850nm-SFP

w165075

€40.16

-4.46

€44.62

-9 %

Nov izdelek

Dobrodošli v SeeMe Technology Co., LTD Popust na debelo?Več del številke?Ponudba za KOSOVNICO?Za več informacij, prosimo, da se obrnete SeeMe prodajalec Vsi naši izdelki zagotavljajo eno leto kakovosti garancije.

Hvala vam za izbiro SeeMe Technology Co., LTD

Plačilo: Depozitni Storitev

Če ste na nekaj vprašanj o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1. Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov pred zaključkom plačila.Če želite, da bi kakršna koli sprememba, vljudno prosimo, da nas kontaktirate.

2. Številko za sledenje bo posodobitev na www.vina-babic.si ko postavka je dobavljen.

Nismo odgovorni za kakršno koli carinskih dajatev, davkov ali pristojbine, ki so iz svoje države.Za več podrobnosti se obrnite na lokalni carinski urad, ali nas.

3. Če ne bi prejeli vaši pošti v roku 30 dni, se nemudoma obrnite na nas za pomoč.Bomo odgovorili z 24 ur.

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

2. Vaš petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če ne boste zadovoljni na naš izdelek ali storitev, vam bomo ponudili najboljši način za rešitev problema.

3. Če niste slišali od nas v 24 ur, prosimo, da preverite sporočila v vaš poštni predal.In poskusite, da nas kontaktirate preko Trgovine Manager, E-pošti ali telefonu.Vedno smo tukaj, da se potrudili za vas.Naj nam zgraditi zdrave, pozitivne in uspešno Ali skupnosti skupaj.

Oznake: pliš posteljnina 135x200, pliš imeti motorno kolo, piezo stikalo vžigalniki, pliš kapa boo noel, čevlji tankih podplatih čipke, ženske rave obleke uk, plastično palico, čaj mešanica, porsche 2011 bluetoth, uvlaik noč sunglass

Številka Modela AFBR-57D7APZ
Blagovna Znamka SMTE
Stanje Novo in Izvirno

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki