Umetna Sprememba Barve Zlata Folija Listov Rose Poročna Dobave Valentine 's Day Rojstni dan, Novo Leto, Darila, Dekorativno Cvetje

w165729

€9.85

-1.47

€11.32

-12 %

Nov izdelek

Bullet Točk:

1、Kakovost Materiala: Izdelan iz visoko kakovostne folije materialov, vsak golden rose cvetnih listov je poln svile, z novo generacijo visoko-tech, cvetovi, listi in veje so pozlačeni, tako da vrtnice bodo živeli večno, brez umirajo.

2、Zlato Folijo Rose: Zlate vrtnice nikoli ne zbledi, se nikoli ne zbledi.Rose je bila vedno simbol ljubezni in spoštovanja.To vam lahko pomaga izraziti svojo večno ljubezen za njo ali pozdrav, ki ji bo ostal večno mladi.

3、, Več Barv: uvožene mavrica filma je določena na površini, ki kažejo različne barve pod sončno svetlobo in različne vrste svetlobe.Je zelo lepe in lepo.Odkrito povedano.

4、Najboljše Darilo: Rose je že od nekdaj simbol lepote, ljubezni in spoštovanja.To je najboljše darilo za Valentinovo, materinski Dan, Zahvalni dan, Novo Leto, poroke, rojstni dan in več počitnice ali doma, urad za dekoracijo.

5、Lepe Embalaže Polje: embalaža polje vsebuje lepa embalaža škatle, ki jih lahko poklonite kot darilo neposredno do drugih.Veliko romantično Valentinovo darila, materinski Dan, darila, darila za rojstni dan in poročno darilo za ljubitelje, prijateljev in še več.

Specifikacija:

Ime: 3PCS Brezbarvne Gold Leaf Rose

Material: Zlato folijo + uvoženih mavrica film

Postopek: ročno

Barva: Simfonični primarnih barv, simfonični rose, rdeča, zlata folija sedmih barv

Količina: 3 žarki

Velikost (en pramen): približno 25 cm/9.84 v visoko, 8 cm/3.15 premer

Pakiranje velikost (en pramen): o 28*7.2*7.2 cm/11.02*2.83*2.83 v

Seznam Vsebine:

3*Zlatih Listov Vrtnice (enega za vsako barvo)

Opomba:

1. Je ročno merjenje je lahko 1-2 cm toleranca.

2. Ker monitorji niso umerjeni na isto, barve elementov fotografije, prikazane na zaslonu računalnika morda nekoliko drugačne.Upam, da razumete!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Oznake: zimske nohti siva, zafiri 2002 dodatki, zimski ženski šal rdeče, zte blade 5 2019 zaslon, video snemalnik h265 4 k, vintage zgleduje jackie, zopo zp999 odbor pomnilnik, vintage svetlobe odprta znak, zopo zp330 mati odbor

Ime 3PCS Brezbarvne Gold Leaf Rose
Feature1 z Vrhunsko Embalažo Polje
Feature2 Valentine"s darilo
Razvrstitev Umetno Cvetje
Postopek Ročno
Cvet Slog Šopek Rož
dropshipping Podpora
Material Zlata folija + uvoženih mavrica film
Priložnosti Valentinovo
Vrsta Rose
Slog Cvet
Številka Modela Zlato Listov Vrtnice

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki