Kitajski beli Jacquardske Svilene tkanine brocade Saten tkanine za COSPLAY/Kimono/Mongolija oblačila/Fazi bo ustrezala 1 bi=1meter

w166276

€10.94

Nov izdelek

Vsi materiali bodo na voljo v stalne dolžine.boste dobili stalno jard za celotno dolžino naloži.Velikost: 1piece= 1 meter*74 cm(širina)(cut z roko , zato +-2 cm napaka)

Če potrebujete več od količine, ki je bila navedene obrnite na nas .Prosimo, upoštevajte, da poskušali smo, da bo te slike čim bližje dejanskim tkanin.Vendar se zaradi različnih zaslonov in nastavitve so lahko rahlo razlikujejo.Tkanina je poseben izdelek,tako da je ni mogoče vrniti,pls diskretno za nakup !!!

Pošiljke:

1.Uporabljamo www.vina-babic.si Standardna Dostava ali Kitajska Post Zraka Pošta , DHL, EMS, UPS, hong kong Pošti, po različnih regijah uporabljajo različne dostava v mednarodnem prostoru.

2.Bomo ladja na vaš naslov v Alipay, zato prosimo, da navedete pravilni naslov in kontaktni podatki, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali undeliver naslov.

Politika vračanja

1.Ni razlog za vračilo je unaccepted.

2.Prosimo, da nas kontaktirate v 3 dneh, če izdelek ne deluje kot na naši uvod, fotografije z nanašajo vprašanja je potrebno.In ponujamo najboljše po-storitev ali rešitev.

3.Nobenih težav ali nejasnosti o naših izdelkih vas prosimo, da nas kontaktirate.

4.Vračilo je treba nadaljevati v 7 dneh po naše potrditve.

Oznake: moda romper, mongolsko robe, tkanine tibera, kitajski tkanine, beli saten šifon tkanine, damasta tkanine, saten brocade svilene tkanine, brocad tkanine, žakarske tkanine, posnetek rezani las

Material 100% Rayon
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Mercerized
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Širina 74cm
Vrsta Brocade Tkanine
Funkcija Okolju Prijazno
Tehnika Tkanine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki