7pcs Bleščice Diamond Ročaj Ličila Ščetke Nastavite v Prahu Temelj Obrvi Obraz Make Up Krtačo Kozmetični Čopič

w166277

€3.28

-0.92

€4.20

-21 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. Izpolnjujejo vse vaše potrebe: Nanesite 4 velike peresa in 3 majhne ščetke uporablja fundacija, korektor, obris, v prahu, obrvi ličila, oči sence in šminka.

2. Visoka kakovost krtačo g las nd gostoto: krtačo za lase pomaga ohranjati ličila.Odlična kakovost in neverjetno sintetičnih vlaken.Spadajo ščetko ne bo shed lase in predstavi svoj okus za življenje.

3. Iato visoko kakovostnih lesenih ročaj: Zgleduje po kombinacija rose zlata podrobnosti in črn ročaj, ki tvorijo lep royal krtačo.Vsaka poteza je podjetje, udobno, ne-rjavenje, korozijo odpornih in netoksičnih.Zelo primerna kot darilo za prijatelje, prijateljice, žene, sestre.

4. Idealen ličila ščetke nastavite: pokazati lepoto narave, ki jih zagotavlja brezhibno ličila.Ročno čopiče iz umetnih vlaken so zelo otipljivo.Ne uporabljajte ga na bo, uporabite 9brushes uporabljajo v prahu, smetane in tekoče, da bi dosegli odlične rezultate brez puščanja burrs v ličila.Idealen za izdajo praški, kreme in tudi nacionalnih izvajalskih teles v tekočinah na enoten način, brez

5. Nobenega tveganja: Vaša lepota je naša odgovornost in poslanstvo.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nam to sporočite in potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Opis:

1. Ta set čopičev, ki vsebuje različne krtače za eleganten design in je enostaven za uporabo za zadovoljitev osnovnih potreb vsakdanjo uporabo.

2. Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, je trpežna in lahko prinese veliko skrbi za vašo kožo.

3. Las je v modi, oko-lov, ni enostavno, da nič kože, in je ni enostavno, da sodijo ali sodi, enostavno popraviti, in uporabo za daljši čas.

4. Primerna za prah, fundacije, blush, korektor in druge uporablja za obraz, oči, itd.

5. Primerna za strokovnjake ali doma.Enostaven za uporabo in prenosni.

6. 100% novo kakovost.

7. Mehko na dotik.

8. 7 ščetke z različnimi funkcijami.

9. Primerna za profesionalno uporabo ali doma.

10. Udobno uporabo, kot nalašč studio in osebno uporabo.

11. Po skrbni negi, se lahko uporabi za več let.

12. dobro, popravljanje defults.

13. Velikost: o 17.5 cm * * 12 cm, * 1.4 cm.

14. Teža: približno 110 gramov.

15. Material: volna / leseni ročaj / najlon volne.

Seznam Vsebine:

Ličila Ščetke*7

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: pol volne hlačni komplet, iphone primeru mladoletne osebe, , noč freddy g. diniz, hao ženske modi, noč obleke saten čipke, noč obleke mehko ženske, pol belo seme kroglice, hanyi živali nalepke, noč freddy igrača, lutka

Ročaj Material Kovine
Velikost Professional Makeup Brush
Količina 7
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela Strokovno Ličila Ščetke
Uporabljajo Z Nastavi & Kompleti
Čopič Materiala kozja dlaka

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki