Novo
Borovnica Samovoljno Bistvo 250 ml

Borovnica Samovoljno Bistvo 250 ml

w166401

€14.39

Nov izdelek

Izvor Turčija Izdelka Količina 250 ml Fizični Strukturi, Tekoča Bistvo Çözünürlüğü vodo, tako topne v olju.Uporabite Stopnja Elito esence visoko kakovost in koncentrirani izdelki, sabunda z 1 4, dišeče zidane z 3, 5, soba vonj pri uporabi 6 s 4 je predlagal.Potem, končni izdelek želeno glede na moč bistvo, ta znesek azaltılıp, lahko poveča.

Elito esence, dosežen z milom dišeče kamen, soba, parfumi, kozmetiko, pralna in čistilna sredstva, vonj, kakovost, trdnost, razlika z nepretrganosti in stalnosti.

Vodijo našo državo, vonj, aromo Orthoptists, ki so nosilci Smart Vonj po Akademiji, nešteto arge poskus, senzorično analizo in sintezo, ki jih üretilen Elito esence, ne samo iz naše države, veliko sveta regije tudi povpraševanje.

Elito esanslarını dišeče milo kamen, soba, dezodoranti, vse z detergentom in čiščenje material kozmetične izdelke, uporabe v izdelavi.Elito esanslarımız zdravo steklenici po meri dripper s pokrovom pošlji.Zelo dolgotrajen in intenziven.Elito esence, izdelovanje mila in dišeči kamni struktura bolj gladka in vrhunsko kakovost.Z milom in dišeči kamen v izdelavo 1 4 za Elito bistvo kullanmanız je dovolj.Želeno glede na moč vonj, ta količina azaltılıp, lahko poveča.Elito esence, ne glede na proizvodnjo hrane in pijače.Za hrano in pijačo, Tito arome lahko pregledali.

Navedene Po E NTEGRA

Oznake: sodobna mirrow svetlobe, telovnik trafaluc črna, tabela zvonovi mavrica, tabela spalnica otrok, razhroščevalne simbole rumene stene, napajanje 5v 110v, napajalnik ac 50 5, napajanje 5v 2 5a, kos kopalke 3xxl

Blagovna Znamka elito

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki