3 Kos Univerzalni Avto Spremembe Pribor Deli Super Svetla Obračalni Dan Vožnje Svetlobe DC 12V 0,4 A Bliskavico Led Zavorna Luč

w166549

€19.35

Nov izdelek

3 Kos Univerzalni Avto Spremembe Pribor Deli Super Svetla Obračalni Dan Vožnje Svetlobe DC 12V 0,4 A Bliskavico Led Zavorna Luč

Samo želim, da kupite 1 kos prosimo, kliknite tukaj

12 kos cenovno veliko prosimo, kliknite tukaj

Različne avto obleko za različne svetlobe.Preden postavite bi obrnite na storitve za stranke, da zagotovi, katero vrsto obleko za vaš avto.

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,:

Ker obstaja veliko naročil za proces, če ste prejeli razbiti predmet ali si še vedno ne prikaže element, ki po 60 dneh, ne hiteti, da dajejo slab pregled ali predloži spor.Prosim, vas prosimo, da se obrnite na našo customer service.Po položaju je preverili bomo poslati element, prosimo, menijo, bomo poskušali naši moči, da naredimo najboljše storitve.Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.

O Ladijski

Ko bo plačilo potrebujemo čas za obdelavo vašega naročila.Običajno bo ladja ven, da bi v obdobju naselitve.Če želite, da ladja ven hitreje ali s kakršno koli zahtevo dobrodošli, da pustite sporočilo na nas.

O Povratne Informacije

Če ste zadovoljni z našimi element.Veseli smo, da lahko pustite 5 star povratne informacije.Naredite screenshot potem je da nam pošljete.Boste dobili veliko popust pri naslednjem naročilu .

Kako to storiti, če prejmete slabo element.

Če ne boste zadovoljni z element, ki ga je prejel, ne hiteti, da pustite slabo povratne informacije .Ker www.vina-babic.si ne more spremeniti povratne informacije, ki je zdaj .Če pustite slabe povratne informacije je težko dobiti odškodnino.Pravilen korak, vas prosimo, da se obrnete na prodajalca potem povejte svojo situacijo.Po potrjena, prodajalec vam bo rešitev.Če ne želite sprejeti, potem lahko predloži spor.

O Vrnitvi & Povračilu Stroškov

Če ste dobili razbiti predmet prosimo, da fotografije, nato pa nas kontaktirajte.Ponavadi mi bo ponovno pošlji .

Če želite zamenjati element in element, ki ni v uporabi, ki se lahko obnavljajo .Po tem, ko smo dobili vrnjenih element, potem pa bomo poslali postavko, ki jo želite spremeniti.

O Debelo

Sodelujemo z tovarni.Če imate lasten predmet, ali želite kupiti v veliko, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše, da ustrezajo vašim zahtevam.

Oznake: led matrix, zlato nakit tester, odbor za led, vrata avtomobila led, rcz olje, črna jade nakit, avto led dekor, avto za led, peugeot denarnice, odbor led

Vrsta Materiala Kameno odbor
Element Širina 2.14cm
Element Teža 48g
Postavka Vrsta Notranjost Ornamenti
Postavka Višina 2.14cm
Ime Modela CarLight_07
Postavka Dolžina 5.5cm
Blagovna Znamka RETFGTU

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki