Debelo lep visok kovinski cvet vazo paited flower stand poroko centerpiece za dekoracijo poroke

w167058

€210.49

Nov izdelek

kupec opazil:

mi bo po velikosti , slika samo za exhition vzorca , ne prevzemamo nobene pritožujejo in nadomestila, če misliš, da velikost je manjša, ko se blago .

uporabite za poročno dekoracijo (brez cvetja ni sveča brez svetlobe, vključno)

ko smo poslali blago vsi deli bodo saperate , ko dobiš potem morate kabina z youself .v vrstnem redu, da shranite dostave .

ko, če boste iz afrike , Bližnjega Vzhoda državah, Južni ameriki, 530 usd bo mogoče dodati eno veliko , če želite oddati naročilo , prosimo, obrnite na prodajalca, da ajust plačilo ali make up prevozni stroški za naročila 330 usd ino smo trgovini .

naročilo bo poslano iz DHL , FEDEX in UPS in EMS ali prodajalec izberite shipping methods , bomo izbrali najboljši način za ladje , potem pa nekatere države, kot so Rusija, Brazilija in nekaterih južnoameriških državah , bomo uporabili prodajalec izberete dostava metod

zahvaljujemo se vam za razumevanje .

Naročilo bo poslano iz UPS Ali FEDEX, DHL Ali

o davek, davek plačati za vaš govement in pri uvozu blaga , je treba davek plačati , in ko smo poslali naročilo , vam bomo poslali potem, kot darilo in zmanjšati vrednost blaga, da naj plačate najmanj davek .

ko boste oddati naročila , ne prevzemamo nobenega razloga, da cancle vrstnem redu, ker ko coumster oddati naročila smo poskrbi za vse.zato prosim, premisli, če si mesto v vrstnem redu, ali ne .

o škoda .naredili bomo najboljše za pakiranje blaga , vendar včasih je zelo diffcult, da avoide škoda , če želite zamenjati poškodujete dele , vse stroške je treba plačati za kupca .in ne bomo sprejeti nobenih nadomestil ali spora ali slabo feekback o vrstnem redu .

ko kupec pošlje naročilo pls preverite naročila v roku 2 dni, da bi brez odlašanja, da ga uporabljate .ali ne bomo sprejeli vse nujno pritoževal, če bi je problem.

čas dostave približno 25 dni bomo poslali , bomo konča, ko bi čim prej ko vam bo plačilo naročila .in potem na splošno približno 8 dni, ki jih lahko dobite , se lahko kdaj bo imel malo zamude, nekaj dni, zato bodite potrpežljivi.

Politika vračanja in Procesa : Če niste zadovoljni s prejeto tovora,iz kakršnih koli razlogov,se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila. *Prosimo, prosimo, obrnite na nas, preden pošljete element nazaj. *Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in navedite dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš ID. *Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in accessoriesincluded. *Vrnitev pošiljke tovorni treba ga plača Kupec to je realna slika proizvodnjo , brez kakršne koli obdelave ,ko boste dobili blago, ki je veliko lepši kot na sliki .Opomba: zaradi posebnost izdelka, prosimo, bodite prepričani, da pazi na velikost in materiala, blaga , ko oddate naročilo , če imate kakršno koli vprašanje , prosimo, comfirm pri dobavitelju , vse to je problem, ne prevzema nobene obliki donosa .Tam lahko malo napak, velikost izdelka, bolj stroge z velikostjo, prosim, da premislite, preden naročilo bomo vam najboljše blaga, ki smo Slike, flash lepše, vam prinašajo različne gospodinjske okus

Oznake: nosilec telefona za prenosni računalnik, dvojno držalo, rojstni dan knjige, posnetek zaslona, monitor hitro sprostitev, železo polica podporo, črno steklo polica, desktop support, d800, računalniški mizi polica

cvet in svetlobe in sveča no, vključno z
Čas dostave približno 20 dni
Blagovna Znamka OnnPnnQ
Material iver železo
Številka Modela sunmood1257
lahko tudi uporabite kot cvet vazo
uporabite za Poroka dekoracija
vrh največji premer 12 cm
lahko uporabite roža stojalo
hangging in kristalno steklo nosilec no, vključno z
velikost lahko po potrebujete samo stik prodajalca za ceno
skupaj visok 30 cm

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki