LED Obrnjenim Oblikovanje Krovne Z Reflektivni Trak Popolnoma Avtomatski 3-krat Sončno In Deževno Dežnik Dež Orodja Za Odrasle

w167803

€15.44

-5.15

€20.59

-25 %

Nov izdelek

LED Obrnjen Dežnik z Reflektivni Trak Samodejno 3-krat Dežnik HFing Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Dežnik Svetilka: priročno pod kotom LED Svetilka vam bo pomagal glejte na temno deževne noči, še posebej, če je moč ugasne.Se obrača od obrnjeni navzdol, da 45degree za nastavljiva svetloba položaj.

2. Novo Obrnjenim Design: Naše najnovejše windproof potovanja dežnik sprejme obrnjenim design, inside-out oblika razlikuje od redne avtomatski dežnik, ki ohranja mokro zunaj površine znotraj in preprečuje, da bi voda iz teče navzdol, vodenje tla in avtomobilov suh, ko ga zaprete.

3. Priročno: Naše povratne zložljiv dežnik so popolnoma avtomatiziran sistem, ki je kot nalašč za enoročno uporabo.Preprosto ODPIRANJE ali ZAPIRANJE na dežnik s pritiskom gumba.

4. Super Windproof 10 Reber Gradnje: Naše obrnjen dežnik compact je zasnovan z 10 okrepljeno rebra, da flex nekoliko vzdržati močni sunki brez obračanja navzven. 10 Reber, zložljiv dežnik, ki bo bolj čvrsta in bolj trpežne.

5. Odsevni Trak Design in Varnejša: To nadgradnjo windproof obrnjen dežnik je obdan z odsevni trakovi, ki ponuja 360-stopinjski visoko prepoznavnost.Odsevni trak, ki zagotavlja visoko prepoznavnost v pritličen svetloba in deževnih razmerah opozori, avtomobili in vozila, za dodatno varnost v pogojih zmanjšane vidljivosti.

6. Ideja za darilo: To je veliko darilo za vaše starši, prijatelji, sodelavci in več.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

2. Krovni z rednim ročaj nima LED luči.

Specifikacija:

Ime: LED Obrnjen Dežnik z Odsevni Trak

Dežnik krpo material: vpliv krpo

Dežnik krpo gostoto: 210T

Dežnik nosilni material: aluminij zlitine

Srednje rod material: jeklo

Dežnik ročaj material: guma

Število reber: 10

Odprta metoda: samodejno

Zaprete način: samodejno

Slog: 3-krat

Velikost:

Odpiranje premer: 105 cm

Odprtina višina: 61 cm

Po zlaganje:

Širina: 6 cm

Višina: 32 cm

Paket Vključuje:

1 x Dežnik

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: Povratne dežnik, dež dežnik, suncobran, krat dežnik, srčkan dežnik, automat dežnik ženske, varnost dežnik, invertnim dežnik, auto dežnik, lučka za dežnik

Vzorec Tri-zložljiv Dežnik
Funkcija Prevrnitvi
Starostna Skupina Odrasli
Velikost 55-61cm radius
Poreklo CN(Izvora)
Nadzor Popolnoma avtomatski
izdelek Sončno in Deževno Dežnik
Blagovna Znamka HOBBAGGO
Plošča Materiala Pongee
Material Poliester
Številka Modela Dežniki

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki