Podrobnosti o Kitajski vklesan v redu medenina lepa prašičev bergle težav poiščete kiparstvo kip ročaj

w170512

€29.70

-12.72

€42.42

-29 %

Nov izdelek

Material : Bron Medenina Velikost : Višina 13 .Dolžina 12 .Širino 3 .cm.

**********************************************************************************************************************************************************************************

Č e imate kakršne koli težave,se najprej Obrnite na Nas,se bomo potrudili, da odpravite težave!

Pomembne pomanjkljivosti ne prikazuje fotografije, ki so opisane tukaj-s, manjše pomanjkljivosti in normalno rabo niso.Če element je opisana kot nove, recimo, tam bo manjše pomanjkljivosti ali rabo, ki je sorazmerna z uporablja postavka glede na starost.

Plačilo cena veselo vrne iz katerega koli razloga, razen če je element je opisana kot je, ne vrne.Dostava in povratno poštnino se NE vrača ali ta, če sem se odločijo drugače, odvisno od primera do primera.

Če Brezplačne Dostave je ponudil, da bo najcenejši način je mogoče, za knjige, ki bodo Mediji Pošte.Če Kupec, ki je na vse skrbi čas, ki je potreben za dostavo, vas prosimo, menijo, možnost plačevanja dodatka za Prednostno Pošto.

Pozitivne Povratne informacije je zelo cenjeno in se izda v zameno.Če Kupec namerava zapustiti negativne povratne informacije vseh vrst, prosimo, kontaktirajte me prvi, tako da sem lahko poskusite odpraviti težavo.

Prosimo, vprašati vsa vprašanja, ki jih imajo lahko pred oddajo ponudbe.Bom z veseljem odgovorili na vprašanja o določeni element najboljših močeh.

Oznake: kovinski prašičev, kiparstvo prašičev, kolo lonec, stol gel, prašičja tipko medenina, prašiča, kiparstvo otroci, bug gold brass, zlato pan medenina, bron prašičev kiparstvo, prašičja sodobne skulpture

Tema Maskota
Regionalna Funkcija Kitajska
Material Kovine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki