10 m Križ Hitrost Skok Vrv Strokovno Preskakovanje Vrv Za Fitnes Preskočite Z Vrečko G99D

w170710

€6.61

-1.55

€8.16

-18 %

Nov izdelek

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

POPOLNOMA NASTAVLJIVA - Preživetje in Crossfit tehtano Skok Vrv je Zgrajena s 5 Palčni Ročaji in 10 Stopala Kabel in je Popolnoma Nastavljiv, da Zagotavljajo Hitrost in Vzdržljivost Vaja za Skok Vrv Vadbo Za Odrasle Moške Vseh Velikosti

ENOSTAVEN ZA UPORABO - Odlična za začetnike, kot tudi najbolj izkušeni skok vrv športniki rock prvo dvojno unders ali postavil nov osebni rekord - iz priložnostne preskakovanje vrv, da resno skok vrv usposabljanje to vrv, ki vas je pokrita.

LAHKA IN HITRO - Lahki ročaji, tangl.e in twist brezplačno jekla, prevlečeni kabel, kroglični ležaji za pravilno rotacijo, nemoteno gibanje in super hitro hitrosti svetlobe toplo-ups, da grueling kardio rutino.

KOMPAKTEN IN ENOSTAVEN ZA PREVOZ - Nikoli imel izgovor, da se kdaj zamudili na trening še enkrat, tako lahka, in enostaven za prevoz z vami kjerkoli in povsod, prilega v nahrbtnik, aktovko ali torbico, ki jih lahko dobite v trening vsak čas in kjerkoli.

Specifikacije:

Material: Aluminij ročaj

Barva: Črna,Black+Zelena,Black+Oranžna

Vrv Dolžina:3m

Ročaj Dolžina: 14 cm

Element Teža: 140 g

Paket je vključeno:

1 x Hitro Skok Vrv

1 x Torba

1 x obrabe cev

Opomba:

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: crossfit vrv hitrost, za skok vrv, vrv hitrost, crossfit skok, skip vrv, skok vrv hitrost, navzkrižno vrv, crossfit skok vrv, vaja skok vrv, cross fit vrv

Material Aluminijeve zlitine
Funkcija Celovit Fitnes Vadba
Blagovna Znamka OOTDTY
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela G99D8YY801312-3
Vrsta Enotni Preskočite Vrv
Ime Oddelka Unisex

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki