Forelli Ženske Pravega Usnja Burgundija Copate 22110 Izdelana v Turčiji Zavezat Sandali, Natikači Anatomski Čevlji Strokovnjak

w171145

€31.52

-16.98

€48.50

-35 %

Nov izdelek

Ženski Natikači - Sandali

Kadinler Forelli za zdravo, udobno, anatomski in izdeluje copate in sandali s sodobno zasnovo.Anatomsko, ki je specializirano za proizvodnjo Črne čevlje, čevelj industrija je dosegla pomembno bazo uporabnikov.Udobni copati in sandale, kot tudi anatomski modeli daily čevelj izbire. Proizvedeno s natančne izdelave razumevanje Forelli čevlji, je uspelo, da zadovolji različne potrebe.

Ki je najbolj pomemben del poletje poletje čevlji trendi novo sezono pojavi.Ženske Natikači poletni sandali ženske poletje modelov v novo sezono Forelli modeli so ob svojih mestih. Še posebej pravega usnja, copati in sandale modeli, so priljubljene med proizvode poletje.Copate ali flip flops bi omenil že oblikovanemu terlk modeli pridejo na misel. Zdaj, modeli so izdelani nešteto copate in sandale.Ljudje so prisiljeni odločiti veliko možnosti.Ampak glavna stvar je, ne čevlje na noge, glede na model-nakupovanje za sandale.Glede na raziskave, noge zaprtih zimske copate – sandali modeli, ki so šli v zrak.Točke, da opomba, ko nakupovanje za sandali in natikači, fit in izbor izstopa kot anatomski model.Estetski videz, ki je tudi pomembna podrobnost, vendar vam priporočamo, da se odločite modeli, ki se ujemajo z noge na vaše zdravje.

Ko Uporabljate Vaš Čevelj:

Izdelek, ki ste ga kupili, a za izmenljive medije po uporabi odstranite dnevno fuspet fuspet in prezračite prostor.

Fuspet odstranljiv za čiščenje čiščenje z vlažno krpo, občasno.

Težko fuspetli če ste izbrali naš izdelek, če je mogoče, nosite čevlje en dan in en dan počitka.

V skladu z navodili, navedenimi zgoraj, kot ga bodo podaljšali življenjsko dobo izdelka, ki bo pomembno prispevala k zdravju vašega stopala.

Po uporabi lahko zmanjša popačenje za shranjevanje na vaš obutev, čevelj vzorec.

To je naravno za kožo, ki se uporablja v naših izdelkov, zrak in vodno paro prepustnosti.

Samo "nepremočljive" z besedno zvezo naših izdelkov je vodoodporna.

V hladnem vremenu tople v hladno, se lahko zaradi razlik v sprednji rutubetlenme v čevelj.V takih primerih, usnje, usnjeni vložek, absorpcija vodne pare zaradi značilnosti našega znoj in mokro čutil, ne pomeni, da prejme vode izdelka.

Kože, ki se uporablja v teh izdelki so povsem naravni.Vzdrževanje lahko očistite z vlažno krpo, ko je polirani z lakom le pregleden, drugače izvirnost izdelka je lahko popačen.Pravega usnja, da postane stopala in Nogavic to je razlog, zakaj naše izdelke lahko povzroči.

Naš izdelek uživajte.

Oznake: copate anatomsko masaža, pan turčija, ženske eva zlepi, copate anatomsko, copate doma ženska anatomski edini, mens copate anatomsko, turčija turčija, cevelj ženske, ženska copate open toe priložnostne na prostem, natikači ženska

Zgornji Material Pravega usnja
Blagovna Znamka Forelli

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki