IJD8371 iz Nerjavečega Jekla Angel Krilo z Rose Upepelitev Urn Ogrlico, Obesek iz Plemenitega jekla Memorial Spominek Upepelitev Nakit

w171353

€6.40

-1.6

€8.00

-19 %

Nov izdelek

Valj Upepelitev Urn Obesek Iz Plemenitega Jekla Memorial Spominek Ogrlica Nakit Za Moške Upepelitev Nakit Ima Tako Več Pepela

Smo strokovno nerjavečega jekla proizvajalcev za vse vrste jewelrys Več kot 10 let proizvodnje izkušnje za oblikovanje po Meri ,brezplačno graviranje Odlične poprodajne storitve

Podrobnosti Izdelka

Material: Nerjaveče Jeklo 316L

Ogrlica, Dolžina: 50 cm-60 cm

Barva: Srebrna

Paket Vključuje: 1pc obesek kot pod sliko v OPP trgovina na drobno polybag.

Trgovina: 3/5/10/20pcs, ali morie, se obrnite na nas.

Valj Upepelitev Urn Obesek Iz Plemenitega Jekla Memorial Spominek Ogrlica Nakit Za Moške Upepelitev Nakit Ima Tako Več Pepela

Načini Plačila:

Samo prepričani, da plača na nas Preko www.vina-babic.si preko Visa,MasterCard,Weatern Unije,in Bančna Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Povratne informacije & poprodajne Storitve:

1. Če potrebujete fast shipping, ki jih Express (EMS, FedEx, DHL), plsease obrnite na nas preko trademanager .Bomo poiskali najnižjo ceno za vas!

2. Radi bi, da se vzpostavi dolgoročno sodelovanje z našimi strankami na osnovi vzajemne koristi in skupni razvoj.

3. Nudimo debelo, storitve,trgovina na debelo sprejeti,lahko dodate tiste, ki vam je všeč v košarico in naročilo ,pustite sporočilo na nas,vam bomo najboljšo ceno.potem boste lahko plačali.

4. Želimo ti dal vse stranke veliko izkušnjo nakupa,če imate kakršno koli vprašanje o naših izdelkih in lahko stopite v stik z nami, preden vzpostavite red.

5. Če ne boste prejeli vaše naročilo, med dostave datum,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,mi bo odgovoren za svoje lege in bodo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas .hvala za vaše razumevanje vnaprej.

6. Če vam je všeč naša trgovina: dodaj, da shranite seznam, če vam je všeč naša postavka:dodate vaš seznam želja.

Package Podrobnosti

Vprašanja in Povratne informacije:

1.Bomo zapustili 5 star povratne informacije, ko je prejel plačila

2.Če ste zadovoljni z elementi in serviceof nas,pleaseleave nas 5 star povratne informacije.

3.Če imate kakršna koli vprašanja ,pls dajte nam priložnost, da odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Ponujamo najboljšo rešitev.

4.Negativne povratne informacije, ne more rešiti problema,naj bi nam povedal, težave,tako da smo lahko to popravimo in da si srečen.najlepša hvala.

Vračilo in Napovedi:

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, vam je do 15 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

Tam bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Prosimo, e - mail.

Naročila Nas

Valj Upepelitev Urn Obesek Iz Plemenitega Jekla Memorial Spominek Ogrlica Nakit Za Moške Upepelitev Nakit Ima Tako Več Pepela

Oznake: stary noč dežnik, tartan blazine 60x40, tumblr ary zentangle, psp brezžični nadzor, maska tobi rhinenggan, kako stoji lutka v realnem, cevi komplet 1 8t passat, stranka večer stoles, dušik izpolnite iglo

Obesek Velikost 20-40 mm
Blagovna Znamka impressjewelry
Veriga Tip Povezavo Verige
Kraj Izvora
Kako o prodaji način Neodvisne raziskave in razvoj factory Outlet
Kako Vgravirana Prosimo, stik s stranko serive
Kovine Tipa NERJAVEČE JEKLO
Slog Klasična
Material 316 L Nerjavno Jeklo
Združljivost Vsi Združljivi
stehtamo o 03-0.5 Kg
Kako se zaščititi Prosimo, daleč proč od vode
Izdelek tytle Moda in Unisex Design
Spol Unisex
O tem, kako Garancije V 30 dneh zagotoviti, da stranke ,dobrodošli sprašuje problem
Postavka Vrsta Ogrlice
Številka Modela IJD8371
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec Živali
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Funkcija Upepelitev Nakit
Obesek Zmogljivosti Leglo kubičnih za pepel kot upepelitev urn obeski

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki