Nosorogovo Peneče Ponaredek Krsto Nohtov Dolgo Mat Vijolične Krasen Žensk Balerina Nohti Oblikovani Odraslih Umetno Ponaredek Nohti

w17591

€5.40

Nov izdelek

Dolgo francoski Ponaredek Nohtov Šimrom Roza Rumena 3D Oblikovana Umetnih Nohtov Razkošno Oster Gospa Plemenita Lepota Nohtov Art Nasveti

Specifikacija:

Ta lak je vrhunske kakovosti

Ima bujno v design

Odlično obleko za stranko

Vključno z:

1 komplet 24pcs nohti

Pakirani z OPP vrečko

O STORITVE

1)Naš cilj je zagotoviti Najboljše Storitve Za Stranke, in naše storitve za stranke so vedno stal za reševanje vse vaše težave.Če imate kakršna koli vprašanja o , , , itd.Kontaktirate nas lahko kadar koli, Bomo rešiti problem in vam najbolj zadovoljiv odgovor.Cenimo vaše 5-STAR povratne informacije.

Prosimo, da *NE* pustite negativne povratne informacije, preden se problem se lahko reši

2)Smo prodali najboljše kakovosti izdelkov z najboljšo ceno in najboljšo lego, na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 h naš(prejšnji cept vikendi in prazniki)

3)Če se ne bomo odzvali v času, prosim, pustite vsa vaša vprašanja neposredno, bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

PLAČILO NASVETI

1)Pred nakupom, prosimo, prepričajte se, da je , , , v vaš prejemnika informacije pravilne, se izogibajte nepotrebne težave.

Ne moremo spremeniti Podatke o prejemniku, ko parceli je že poslana.

2) Če ste zahtevo za trgovski račun, se, prosimo, obrnite na nas, preden boste oddati naročila.

3)Če imate osebno prilagojene namen, prosimo, obrnite na nas in zagotovi vašo zahtevo

DOSTAVA IN DRUGI STROŠKI,

1)način dostave smo poslali temelji na kupca izbira.

2)Izdelki bodo poslani v roku 1-3 delovni dan po plačilu dopolnili, ki smo jo prejeli.če imate kakšne posebne zahteve se obrnite na nas.

3)Shipping lahko vpliva praznike, dogodke, vremenske in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

4) Če vam je všeč navidez dolgo čas poštnine, prosimo, ne da kupiti.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine.Ali lahko izberete druge boljše in hitrejše načine pošiljanja.

5) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v predmet, ceno, da bi plačilo ali vračilo stroškov prevoza.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

6)čas Dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, Vendar je večina držav, ki so mogli dostaviti v 10 do 30 dni.Običajno, to lahko traja največ 40~60 delovnih dneh.Če jih ne boste prejeli, da v 60 dneh, se obrnite na nas za resolucijo.

7)Zaradi Gospodarske Air Mail normalno pošto, tako da informacije, št posodobitev po pušča Kitajskem.Tudi način dostave sledenje podatkov z oznako "Ni na voljo".

Oznake: distančne plošče 05mm, distančnik kolesa 306, rc wpl trucks1 12, kamen pisanje pero, distančnik kovinski star, distančnik adapter m2, merida kolesa wiki, prostor robot viomi, meridian f80 prodaje

Dolžina Nohtov dolgo
Material ABS
Uporaba Prst
Vrsta Celotno Nohtov Nasveti
Poreklo CN(Izvora)
Nail Širina Normalno
Količina 24pcs nohti
Blagovna Znamka EchiQ
Velikost Salon Nail Tips
Številka Modela krsto nohti

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki