Novo
Novo Gorivo Izklop Magnetni Ventil RE53559 12V DC za John Deere

Novo Gorivo Izklop Magnetni Ventil RE53559 12V DC za John Deere

w180290

€54.73

Nov izdelek

Opis Informacije:

Magnetni Ventil

Na Zalogi

Del Št.: RE53559

Napetost : 12V

Uporaba: John Deere

Garancija:1 Leto

OPOMBA: To je zamenjava, ki niso originalni del.Ampak, To lahko dobro delo za vas !

Garancijske Informacije:

Vse motnje / ne-delovanje deli se lahko vrnil za vračilo davka v roku 365 dni od izvirnega datuma nakupa.Pišite nam preko e-pošte ali www.vina-babic.si messaging system (prednost) za navodila, kot se vračajo element.Vsi vrnejo deli, ki so prirejena / poškodovan / modificirani ali nepopolne se ne vrača in se bo vrnil v stranko, kot je, in kot taka nadomestila ne bo izdal.

Vse nove / neuporabljeni deli se lahko vrnil za vračilo v 30 dneh od nakupa.Stroški pošiljanja niso vračljiva.Kupec je odgovoren za stroške dostave, za vrnitev predmeta, razen če vrnitev razlog je rezultat dostava napaka na našem imenu.

Dostava Informacije: 1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in kontaktni podatki točni in pravilni. 2.Upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisen od logističnih podjetij in lokalne stranke ali dolžnosti. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki jih povzročajo dostava storitev, kot so nesreče, zamude ali druga vprašanja. 4.Da bi zagotovili ste prejeli vaše blago z plačevali nižje davke, bomo razglasi po meri in računa z nižjo vrednost, to počnemo za prihranek vašega denarja.Vrednost ne pomeni skupaj, ki ste ga plačali ali karkoli drugega.Morebitne uvozne dajatve, se kupca odgovornost.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je naš cilj, in povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami povratne informacije, bi jo cenili.Prosimo, da stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Oznake: samodejno plin zapreti ventil, huawei p30 pro plug, ščurek, lepilo, izklop magnetni, primeru traktor, 12 mm krogelna pipa, john deere voziček, john deere travnik, magnetni ustavi, 12v goriva izklop magnetni

Blagovna Znamka KEPTGO
Številka Modela RE53559

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki