Novo
2pcs 4 mm Noge Glamour modni modri kamen, noge večplastne bangle nastavljiva elastičnost stranka darilo

2pcs 4 mm Noge Glamour modni modri kamen, noge večplastne bangle nastavljiva elastičnost stranka darilo

w181379

€11.78

-5.05

€16.83

-30 %

Nov izdelek

Zapestnico velikost: nastavljiva elastičnost

Element številka: 630002

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo .

Plačilo Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo.na primer, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Dostava 1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja .

Prevoznik Ime oceno Časa, ki je v Tranzitu, od Kitajske do ZDA za Sledenje Storitve 2-4 dni www.dhl.com 2-4 dni www.fedex.com 2-4 dni www.ups.com 2-5 dni www.tnt.com 4-8days www.ems.com.cn 15-30 dni www.hongkongpost.com 3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni .

Politika vračanja Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala !(poslali vam bomo darilo, ko smo dobili pozitivne povratne informacije od vas.hvala!)

Oznake: retro obleka velikost trakov, mercedes w163 vrata posnetek, cena srebra outboards, rc 18a krmilnik, usbc lightning kabel 3m, saten prevleke zadrgo, majice z dolgimi rokavi hiab, zunanji hicking moda, realme mobilni telefon primerih

Dolžina 20cm
Postavka Vrsta Zapestnice
Kovine Tipa Silver Plated
Spol ŽENSKE
Številka Modela 630002
Funkcija Razpoloženje Tracker
Zaponko Tip Enostavno-kavelj
Združljivost Vsi Združljivi
Veriga Tip Kača Verige
Nastavitev Vrste Rezilo Nastavitev
Obliko\vzorec KRŠKO
Fine ali Moda Moda
Zapestnice Tip Sklop Zapestnice
Slog Trendy
Blagovna Znamka hongguangyaxuan
Material Kamen

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki