Preprost Proti-vrat Boho Poročne Obleke A-line Čipke Appliques Elegantne Poročne Halje Skp Rokavi Backless Zamah Vlak Vestidos De Noiva

w181976

€66.68

-16.67

€83.35

-19 %

Nov izdelek

Prilagojene velikosti in barv in stilov, ki so na voljo tudi.Prosimo, pošljite nam svoje podrobno velikost: Prsi, Pas, Boki in Votlih na Tla.(Glej Opis Izdelka seznam) , smo vedno na voljo.

OPOMBA: Če želite po meri izdelan, prosimo, izberite vse standardne velikosti ob naročilu, potem napišite meritve podrobnosti v okence za sporočilo ob plačilu.

Naša nevesta obleke so narejene iz profesionalni oblikovalci, ki so se deset let izkušenj.Izbor visoko kvalitetnih materialov in natančne podrobnosti obdelave.

Prosimo, preberite velikost grafikona sliko na premislite, preden boste za obleko iz nas

Kako Meriti

Vrnitev

Express: traja 5-12 dni, da pridejo

Zračna pošta : traja 11-40 dni, da pridejo.

Če želite vračilo, se obrnite na nas za vrnitev RMA Št.in naslov v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli obleko.Vrnitev stroški poštnine bo kupec je odgovoren,

Upamo, da ste zadovoljni z našo obleko in storitev.Če je kaj, težave, se najprej obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomagamo.

1. Trgovina dobrodošli, več kvalitete, bolj popust.

2. Dobavljamo padec ladijskega prometa storitev.

3. Dobavljamo OEM in po meri narejene storitev, št minimalna količina.

Vse e-pošte se bo replyed v roku 24 ur.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili asap.

Oznake: baymax motorola g4 primeru, prazen zvezek a5 papir, billy reid klasično obleko, baymax noč svetlobe žarnice, samodejno ostrenje redmi 5a primeru, žogo obleko 5 let dekle, billy reid womens čevlji, vrečko dekleta preživetje kompleti, biseri dodatki za plažo

Pasu Naravni
Rokav Slog Brez rokavov
Izrez Proti-Vrat
Blagovna Znamka NUO XI FANG
Slike Dejanske Da,
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Vlak Sweep/ Krtačo Vlak
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Modni Element backless
Dekoracijo Gumb
Silhueta A-LINIJE
Za Nosečnice No
Kraj Izvora Kitajska
Nazaj Design backless
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Zgrajena v Modrc Da,
Poročno Obleko Tkanine Til/Neto
Številka Modela NXF900319

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki