Nov Pregleden Akril Ličila Škatla za Shranjevanje zavrti za 360 Stopinj in Šminka, Lip Gloss Namizje Kozmetični Škatle

w18338

€41.19

-4.07

€45.26

-8 %

Nov izdelek

Značilnosti: iz Plastike 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti! Moda, Šarmanten in Edinstven design Opomba: tako Kakor različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Hvala za razumevanje in srečno nakup!

Tehnični podatki: Material:Plastika Dimension23*12*12 CM Teža:960G Barva: Kot na Sliki je prikazano

Obvestilo: meritev lahko imajo od 1 do 3 cm (0.39 na 1,18 palcev) nenatančna napake.Je morda rahlo barvno odstopanje zaradi različnih zaslonov.O Ladijski:

1. Dostava v večini držav za prodajalca metode

2. Naročila se bodo nadaljevali, pravočasno in v roku 5 dni po plačilu preverjanje.

3. Prosimo, mora zagotoviti, da je vaš naslov za dostavo, sprejemnik POLNO ime, telefonska številka., zip kodo, vse v redu, če ste naročilo,če ne morete prejemati proizvodi zaradi napačne informacije,ne bomo odgovorni za to.

4. Dostava Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic. 5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in se vam za odgovor v najkrajšem možnem času.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vrnitev & Vračila: Če obstajajo težave s kakovostjo, ko ste prejeli blago, prosimo, obrnite na nas in nam pošljite fotografijo(e) v roku 7 Dni .Po naši potrditvi, ga lahko pošljete nazaj k nam, in bomo ponovno poslati novega, da ste ali vrnitev denarja za vas.O Povratnih Informacij: 1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, vzemite eno minuto, da nam s PETIMI ZVEZDICAMI povratne informacije in pustite nekaj pripomb, in bomo naredili enako za vas.Bomo zelo cenim, da! 2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskusili vse, kar moremo, da vam pomaga rešiti vsak problem.Najlepša hvala !!

Oznake: akril ustnice obliži, 360 rotacijski organizator za ličila, broška akril ustnice, akril torbici ustnice, ličila orgle, ličila stolp shranjevanje, arcyrlic ličila za shranjevanje, akrilne barve ustnic, 360-stopinjski vrtečih kozmetični shranjevanje, ličila storag

Material Acryl

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki