Debelo zadnje Afriške ročno vezene šifon čipke tkanine s francoskim očesa čipke, dubaj royal vezene stranka obleko tkanine

w184074

€52.00

-33.24

€85.24

-38 %

Nov izdelek

Imamo vse vrste afriških čipke na zalogi zdaj,mi bo zelo ugodnih cenah in več popust z dobro kakovostjo,vljudno pls pošljite e-pošto na nas ali nas pokličite.Izdelki, ki prikazuje: real barve materiala je lahko nekoliko drugačna od slike, ki je zaradi fotografiranja in vaš monitor.Prosimo, da se zaveda, da je!

Dobrodošli v naši trgovini

https://www.vina-babic.si/store/2611050

Naše podjetje na debelo in drobno vseh vrst čipke tkanine, vosek tkanine, tkanine, torbe in čevlji, itd., nudimo brezplačno dostavo po vsem svetu (DHL prevoz blaga, (3-7 delovnih dni) , če ste zainteresirani za naše izdelke, vas prosimo, da nam pišite ali nas pokličite, mi bo dal dober popust cena in visoka kakovost storitev, upam, da boste uživali v nakupovanju.

Barva:Kot na sliki

Kupec preberite 1. Prosimo, upoštevajte, da blago, bo ladja blaga kmalu po tem, ko ste končali plačilne transakcije. 2. Prosimo, poskrbite, da določijo ime, naslov, da so pravilne.Po ruski kupci Rusijo Po poštnih politike prilagoditev, prejemnik ime mora biti polno ime. 3. Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v projekt cena in stroški poštnine.Ti stroški so odgovoren kupec.Vrnitev politike: (1) za proizvode z napako bo zagotovil izmenjavo. (2).Morate vrniti vašega naročila do dobave v roku 30 dni od prejema.Morda potrebovali za obdelavo vaših vrnete v roku 7 delovnih dneh po prejemu vašega izdelka.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine. 4.Povratne informacije: Če ste prejeli poškodovan izdelek, najprej se opravičujemo za vas. (1) prosimo, potrdite po prejemu izdelki, ki ste jih dobili. (2), ko boste dobili blaga.Če ste zadovoljni, upam, da vam lahko nam petimi zvezdicami povratne informacije. (3), hranimo vsi izdelki so vse prave streljanje.Vendar pa je zaradi svetlobe, Kota in zaslon računalnika različnih razlogov.Obstajajo lahko nekatere off barvo.Torej, če ne morete sprejeti, prosim, ne popolno plačilo.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo rešitev za vas.Še enkrat hvala za vaš obisk upam, da smo dobro sodelovanje Zadovoljni, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami oh.

Paket, bodo označene kot "darilo" ali "vzorec" za enostavno carinjenje,in vnesite vrednost tako nizka, kot je mogoče

Oznake: pismo ponudbo ljubezen, družina, pismo verz baby platno, pismo kritje huawei mate, biboyamall ženska bluza, pismo verz iphone mini, biblija verzov lev judom, pismo verz canvasm bog, biblija verzov spoštovanju, slinčki dvojno plast serije

Dostava izraz
Številka Modela CD160
teža 5yards about 2kilos
Dekoracijo Čipke
Širina 51"52"
Uporaba Oblačila, oblačila, obleke
Vrsta Izdelka Čipke
Funkcija Okolju Prijazno
Prednosti Hitra dostava/Najboljšo kakovost/24 ur storitve
Poreklo Guangzhou Kitajske (Celinska)
Sezona Pomlad/Poletje/Jesen/Zima
Tkanine afriške čipke tkanine
Material Poliester / Bombaž
Velikost 5Yards/lot
Vrsta Tkanine Očesa
Barve 9
Tehnika Vezene

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki