Novo
NOV LCD Zaslon Za Panasonic DMC-FX35 FX35 FX36 FS5 LS80 TZ4 TZ11 FS3 LZ8 LZ10 Digitalni Fotoaparat Popravilo artikla Ozadja

NOV LCD Zaslon Za Panasonic DMC-FX35 FX35 FX36 FS5 LS80 TZ4 TZ11 FS3 LZ8 LZ10 Digitalni Fotoaparat Popravilo artikla Ozadja

w188423

€4.40

-0.55

€4.95

-11 %

Nov izdelek

Podrobnosti o izdelku:

1).Nadzor kakovosti: Vsak delov preizkušen s posebnimi instrumenti ali glavnih odborov, pred dobavo, da se zagotovi delo.

2).Pakiranje: Vsi Mobilni Telefon, Nadomestni Deli, Pakirani v anti-statični vrečke s peno polje, da bi zagotovili varnost v prometu.

3).Paleto izdelkov: Široko Paleto Rezervnih delov za mobilni telefon na voljo, Najboljše Kakovosti z veleprodajno ceno

4).Na zalogi zagotoviti promp dostave.

5).Vsi izdelki blagovne Znamke v novo stanje

6).Bomo delili in posodobitev z vami najnovejše informacije za mobilni telefon, nadomestni deli

Plačilo:

Sprejemamo Alipay,TT,Western union,Moneygram, itd.izberite najbolj primeren za vas.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Dostava In Paket:

Ladje, da ZDA preko Epacket lahko traja okoli 7 - 15 delovnih dni s številko za sledenje.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur takoj, ko bo vaše plačilo potrjen.Mi NE bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.Kupci, ki so odgovorni za kakršno koli po meri/dajatve in davki, ki nastanejo v vaši državi.

Vrnitev & Tečajne Politike:

Vrnitev ali exchange podprta je samo ena.Postavka je potrebno vrniti kot ga je prejel,ne uporabljajo,ne odpre,ne poškoduje.

Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in/ali naslovnik neznan.

Povratne informacije:

Z namenom zagotavljanja boljših storitev, prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.Ker menimo, NEVTRALNO povratne informacije, kot NEGATIVNE povratne informacije.

Kontakt:

Trademanager: cn110992727, Če obstaja kakršnakoli vprašanja,prosimo, vas prosimo, da stik z nami preko www.vina-babic.si.vam bomo odgovorili vam v roku 24-48 ur,razen počitnice.

Kdo Smo:

Shenzhen Feifan Digitalne Tehnologije Co., Ltd.se nahaja na Huaqiang severni cesti, Shenzhen, ki je vodilni digitalnega trga na Kitajskem.Imamo izkušnje starejše digitalni fotoaparati in video kamere od odpiranja rezervnih delov, nakup v paketih, za distribucijo.Ponujamo poprodajne storitve in trženje rezervni deli DIY za znane digitalni fotoaparati in video kamere.Naša glavna dejavnost je: digitalni fotoaparat LCD zaslon, objektiv enota, mainboard, flex kabel,gumb Orodja, CCD, pokrov Baterije,Gume,steklo in IC za tiste, rezervni deli, ki so krhke.Ker smo ustanovili, smo vedno vztrajal, da "smo iskreni, da naše stranke, če mi lahko to storite bolje, ne bomo ne samo, da je dobro".Mi smo ob polnjenje naših strank in smo ob naših kakovosti v vsaki proizvodnji resno.Naše notranje upravljanje je standard.Tako imamo dober ugled iz naše domačem in čezmorskih stranke.

Hvala za vaš nakup !pokazali vam bomo naše najboljše izdelke in storitve!!

Oznake: objektiv panasonic dmc, pedal usb, smallrig, lcd zaslon lupini, arduino 2560 tft, 30pin zaslon, arduino lcd, arri, j120 lcd, zaslon lcd

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki