Groza lobanje nepremočljiva grafiti otroke, risanka avto nalepke ravno stenske nalepke doma soba dekoracijo 50 kosov

w197352

€3.13

-0.35

€3.48

-10 %

Nov izdelek

Material: PVC nalepka Površinske tehnologije: PVC svetlo film, tisk, nepremočljiva in ponovljive prilepite Eno velikost: 4-8 cm Pakiranje specifikacija: 50 listov / vrečko, (OPP vrečko + nalepke)

uporaba obvestilo 1. Če ste lepljenju na površini stekla ali ploščice, ker je material je relativno gladko, je najbolje, da suhega furnirja s čisto krpo, pred lepljenjem, to je lažje, če ga želite prilepiti, in glajenje učinek je boljši; 2. Za nekatere večje vzorec nalepke, nekaj mehurčki se lahko pojavijo po poravnavanje.V tem času, lahko uporabite praske kartice za odstranjevanje mehurčkov ali uporabite iglo nasvet, da pierce in gladko ven majhni mehurčki, ki ne bo vplivalo na celotno prilepite učinek. ; 3. Če prilepljeno steni je vlažno, staranja ali pa je le bil pobarvan z novo barvo, lahko povzroči stenske nalepke tako, da samodejno padel, potem ko so ga prilepite, ali to lahko povzroči steni peel off.Lahko uporabite vročega zraka, puhala za suho steno ali pustite, da se barva površine volatilize, medtem ko Post kasneje, toda učinek je lahko drugačen, zato so stranke vljudno prosili, da izberejo objavljeno mesto skrbno; 4. Če ste po nesreči prilepite stenske nalepke v napačen položaj, lahko uporabite majhno rezilo za nežno dvignite kotu stenske nalepke in tear off, nato pa jo prilepite znova.Ta izdelek se lahko ponovno uporabi v normalnih okoliščinah, dokler je ne raztrgana; 5. Postavitev velikost DIY serija izdelkov je tesen, lahko izvajajo neomejeno ustvarjalnost, svobodno se dogovorite za obliko in položaj, lahko skrajšate vzorcev, ločeno s škarjami, bodite pozorni, da ne bo zmanjšal skupini med gradnjo, in potem si lahko oblikujete je približno Stavljenje, in nato ustvarite edinstveno ustvarjalno prostor s svoje roke.

Oznake: doma decore lobanje, dekor lobanje, kudu lobanje dekor, grafiti barve, nalepke, fendy pohištvo, false ogenj, velika banksy stenske nalepke, doma dekor, original otroka soba dekoracijo

Vzorec Letalo Stenske Nalepke
Material PVC Nalepke
Enotna Velikost 4-8 cm
Površinske tehnologije PVC svetlo film, tisk, nepremočljiva in ponovljive prilepite
Specifikacija Multi-piece Package
Razvrstitev Stikala Nalepke
Področje uporabe TV, preklop računalnika primeru, mobilni telefon, hladilnik, darilo polje, itd.
Pakiranje specifikacija 50 listov / vrečko
Tema Risanka
Scenariji Stikalo
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Cenzuro Kodo QT-23
Slog Risanka
Številka Modela QT-23_1

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki