Novo
200 g Kitajskih rdeči čaj Cimen Hun

200 g Kitajskih rdeči čaj Cimen Hun "kimun" (črni čaj, 1 razred)

w20557

€14.89

Nov izdelek

Črni čaj Qimen (Kimun) je ena od svetovno znane sorte čaja, skupaj z Lanki in Indiji.To je cenjena v kupce za svoje poseben okus in bogato aromo.

To Kitajski čaj raste na plantažah v tsimen Občine.Prisotnost posebno podnebje v tem področju prispeva k kopičenja v listi eterično olje mirsenal, ki daje čaj posebne lastnosti.

Za proizvodnjo čaja, surovin, ki so pripravljeni v spomladi in zgodaj poleti, dokler ne zapusti na grmovju uspelo, da obremenitve.Sprejemniki delujejo izključno ročno, kot jih potrebujejo, da drobovja samo mlad zgornji ledvice z 2-3 majhni listi.

Zbrani čaj se obdelujejo v zvezi s starodavnimi tradicijami.Pripravljeni ledvice so pletene, zvit, nato fermentira in suho.To zelo lepo, pogosto z roko, da bi dobili tesno zvit tanke dude.

Ko pivovarn čaj, se izkaže, močan dotok temne barve, ki ima prijetno sladek okus in intenzivno aromo, podoben vonj nekaterih sort tropske vode.Ta lastnost Čaj Qi Moških Zaradi visoke vsebnosti v surovina za eterično olje, mirsenal.Poleg izvrstnega okusa in edinstven šopek dišav, Cimen čaj vsebuje zelo majhne količine kofeina, tako da se prilega tudi tisti, ki trpijo zaradi insom.

Oznake: stroka čaj, črni kitajski čaj, rdeče ogrinjalo čaj, pokrov čaj, umrl čaj, oolong čaj, da hong pao čaj, diete čaj, komplet čaj, velike rdeče ogrinjalo

Glavne sestavine Črni Čaj
Postavka Vrsta Črni Čaj
Rok uporabnosti 3 leta
Ime Oddelka vse

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki