Novo
1pc brezplačna dostava Začetku izobraževalne igrače, lesene Demontaža Traktor Sestavljanje Avtomobilov Izobraževalne Igrače Toddlers Brinquedos Vzgojne

1pc brezplačna dostava Začetku izobraževalne igrače, lesene Demontaža Traktor Sestavljanje Avtomobilov Izobraževalne Igrače Toddlers Brinquedos Vzgojne

w20611

€20.70

Nov izdelek

Predšolske otroke izobraževalne igrače, Demontaža lesene igrače Traktorja inteligence

Funkcija :

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Količina:1set

Igrača, ki proizvaja otroške intelligenc

Predlagamo:

1: otroke je treba uporabljati pod nadzorom staršev

2: ne mečite igrače vrgel seboj.

3: kakovost težave, vas prosimo, da ne uporabljate.

4: ali se ne dajo igrače v usta, pazi otrok pogoltne igrače v majhne sestavne dele .

Dostava izraz:

Mi ladje blaga, večinoma prek EMS, DHL, UPS, HK post.Običajno, če so elementi, ki so pod 2 kg, smo pogosto China post, če nad 2 kg, svetujemo dostava po EMS ali DHL ali UPS.

Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo , bomo ugotovi kot "Darilo" ali "Vzorec" z nižjo vrednost, vendar to ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržno vrednost blaga, in morda ne učinkovita v nekaterih državah z različnih tarifnih predpisov.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so na računu kupca.

Plačilo:

Plačevanje Prek www.vina-babic.si Depozitni.(bolje, da plačate s kreditno kartico, da Depozitni)

www.vina-babic.si Depozitni ki je vodilni tretjih oseb online plačila platformo od Alibaba Group.Depozitni omogoča varno, da plača na spletu, brez da bi izpostavljali svoje podatke o kreditni kartici.Lahko spremljate tudi dostavo vašega naročila in plačila, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.

Povratne informacije:

Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije in dobre podrobne ocene prodajalcev.Če ste zadovoljni z nakupi tukaj,pozitivi, bi bilo zelo cenjeno.

Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih, vas prosimo, da stik z mano na,vam bomo odgovorili v roku 24 ur, in vesel, da bo vaša storitev. 100 % Zadovoljstvo Zagotovljeno .Hvala, ker ste.

Oznake: kmetije igrača traktorja, diecast prikolico, otroški traktor, kmetije vozila, kmet traktorja, kovinski igrača traktorja, model tovornjak priklopnika, model traktorja, igrača tovornjak priklopnika, model prikolico

Vrsta skupščina igrače
Pakiranje 1set/veliko
Številka Modela SHIER-1701
Blagovna Znamka ZHI PENG
Material Les
Kraj Izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Opozorilo Izogibajte se jedo otroci!
Starostni Razpon 2-4 Let, 5-7 Let, 8-11 Let, 12-15 Let
Spol Unisex
Velikost 10x 11x26cm
Lestvica Drugo
Tema Vozilo
Vozilo Avtomobili

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki