Novo
DC12V 10W Podvodna Led Svetilka Lahka Nepremočljiva Lupine

DC12V 10W Podvodna Led Svetilka Lahka Nepremočljiva Lupine

w21816

€6.89

Nov izdelek

SPECIFIKACIJE: 100% Čisto Nov Element Material:Aluminij Vhodna napetost: DC12V Reflektor učinkovitost: 90% Svetlobni vir:10X1W LED Waterprool: IP67 kot Snopa: 60-120 Stopnjo Dimenzije: 3.15 v x 2,95 v x 2,95 v (8.0 cm x 7,5 cm x 7,5 cm), ki se Uporablja: Bazen, Rookery, Vodnjak, Fish Tank.itd Paket vključuje Paket ne vključena led ,voznik ,upravljavec Paket Dostava Podrobnosti

Q: Kako moj blago odpremljeno?

A: DOSTAVA PO CELEM SVETU. .Vse blago, ki bi bilo na voljo z sled številko.Package težo manj kot 2 kg, ki bodo dobavljeni z Epacket, Kitajska post Air mail ali Hongkong post air mail.Bomo izbrati drugačen način dostave v različnih državah, glede na njegovo učinkovitost.Prosimo, uporabite

Hitre dostave storitve, če morate blago nemudoma.

Q: Kako dolgo bom dobil moje stvari?

A: Običajno Govorimo, bomo ladja vaše blago v 36hours, ko smo dobili plačilo opomba.Hitre dostava storitev bi bilo blago poslano približno 3-7 dni na svoje roke.Vendar v različnih državah, bi imeli drugačno stanje: to traja približno več kot 20days če je poslana blaga v Rusijo ali Brazilija.Če se odločite, brezplačna dostava, boste prejeli vaše predmete o 10-25working dni.Včasih pa bo odloži za hitrost držav Carinjenje.

Q: Kako lahko dobim podatke o pošiljki?

A: poslali vam Bomo e-pošto s podrobnostmi iskanje informacij ko vaše blago bo poslano.Ali si lahko ogledate status pošiljke na spletni strani ustreza.

Importantant Opomba:

1) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

2) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Nazaj/Exchange

1) sprejemamo vrniti&Izmenjavo v 30 dneh za kakršne koli razloga.Za morebitne vrnitve& exchange, se obrnite na nas za povratni naslov, PREDEN ga pošljete nazaj.Na prejem izdelka, bomo povračilo ali poslali novega.

2) Predmeti, ki so fizične zlorabe, ki niso zajete z garancijo.

3), Prosimo, bodite pozorni, v vseh primerih, kupci plačati prevoz na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za izmenjavo.

Povratne informacije

Cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla

Pls ne oklevajte v stik z nami če imate vprašanja ali skrbi.Vaše mnenje ali nasvet, ki je za nas zelo pomemben.Pomaga nam izboljšati naše storitve.Smo vedno tukaj, da ponujajo najboljšo storitev za vas.

O nas

Imamo let izkušenj Led izdelkov proizvajalca&na Debelo.Naši izdelki so vključeni Led Čipov/Modul, led gonilniki, led objektiv, led žarnice,led navzdol svetlobe, led žarometi, led poplav svetlobe, led trak, led cevi.itd.

Smo strokovni inženirji in sprejemamo po meri narejene izdelke glede na stranko vzorcev ali risb.OEM sprejeti.Če imate kakšne posebne zahteve o podrobnostih postopka, prosimo, počutim se svobodno, da nas kontaktirate za več informacij.

Oznake: angel blazino, led žaromet 12v kabel, lučka led, primeru led, mini bar nalepka, moda prodajalec, kopel propad, sportster xl883, primeru flash, 200w led žaromet 12v

Barvna Temperatura Toplo Bela (2700-3500K)
Oblika Nepravilna
Svetlobni Tok 1000 - 1999 Lumens
LED Čip Znamka Epistar
Napetost 12V
Postavka Vrsta LED Žarnice
Priložnosti Vrt
Certificiranje ce
Življenska Doba (ur). 50000
Blagovna Znamka Fanstife
Led Žarnice Tipa Reflektor Žarnice
Moč Strpnost 1
Kot Snopa(°) 120°

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki