Novo
NOVIH Brezplačne dostave 50pcs FDS4885C FDS4885 SOP8 MODUL novo Brezplačna Dostava

NOVIH Brezplačne dostave 50pcs FDS4885C FDS4885 SOP8 MODUL novo Brezplačna Dostava

w22444

€9.97

-2.49

€12.46

-19 %

Nov izdelek

Želimo vzpostaviti dolgoročne poslovne reationship z vami, in smo pa vedno ponujajo najboljšo storitev in konkurenčna cena za vas v naši vseh poslovnih.

Odpremo In Ravnanje

1 .mi lahko ladja predmetov po vsem svetu.Smo bili poslani v številnih državah, npr.: Ukrajina, Turčija, ruska ,zda, Itlay,Španija,Francija,Iran in tako naprej.

2 .Tovorni je poceni ,mi lahko ladja ste ga DHL,UPS,TNT ,EMS ,Kitajska Post Air Mail .

Opomba: shiping prek China Air Mail je cheappest ampak to je počasen .če potrebujete najhitrejši dostava, Smo tudi lahko stori za vas ,npr: Fedex,DHL,EMS,običajno 3-7 dni za najbolj državi.Če potrebujete Hitrega ladijskega prometa,prosimo, obrnite na nas.

3 .Smo ponavadi pošiljanje paketov, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali HongKong Post Air Mail.bomo poslali številko za sledenje po pošlji ven,najbolj državi, ki bo prišel na parceli v 12-25 delovnih dni.

Povratne informacije

Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Negativne povratne informacije, ne more rešiti težav.Menim, da je komuniciranje je najboljši način, da rešite problem.Dostava Paketi so poslani običajno z Air Mail, če želite hitro dostavo kot so DHL, EMS, UPS, FedEx, itd, prosimo, obrnite na nas, da bi dobili nasvete.Hvala!Vrnitev 1. Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača. 2. Kupci, ki je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj. 3. To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek. 4. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli vaše naročilo. 5. Za vsako zamenjavo ali povračilo denarja, bomo morali izdelek, ki mora biti v svoje prvotno stanje, tudi polje, in ves pribor.Kupci, ki so odgovorni za vračanje ladijskega stroškov. 6. Prosimo, kontaktirajte nas, preden vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.Vizitke 1. Ste vedno dobrodošli, da zahteva kakršnokoli vprašanje in mi\'ll potrudili, da zagotavljajo nasvete ali odgovore. 2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vsak problem.Povratne informacije 1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni s to postavko, in naših storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, in bomo naredili enako za vas. 2. Če naletite na kakršne koli težave v proces dostava ali kakršne koli težave s to postavko, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite težave in mi bo iskreno poskušali naše najboljše, da bi rešila vse težave za vas ASAP.Order 1. Za ruske kupce, potrebujemo vaše ime in priimek, da odpremo paket. 2. Za Brazilski stranke, če se odločite, EMS, prosimo, povejte nam vaše davčne številke (CNPJ ŠT.ali CPF ŠT.)

'

Oznake: modra obleka nogavice boys, tabor prvakov kabin, bobo baby stranka ideje, avto dvr radar neoline, primerih mobil huawei y7, kabel usb avdio mazda, lok mah, sponke za lase, modra obleka cute teens, primeru se 2015 original

Paket Velikost 7cm x 7cm x 7cm (2.76in x 2.76in x 2.76in)
Package Teža 0.1kg (0.22lb.)
Združljiv Znamko/Model Sony
Poreklo CN(Izvora)
SONY Model PlayStation Portable
Vrsta Enote veliko (50 kos/veliko)
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela 1
Združljiv PlayStation Move

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki