DHL! 200Pcs/Veliko prijazno bolj Zdravo Skodelice za enkratno uporabo Menstrualne Skodelice Silicij Medicinske Intimno Nego Vaginalne Žensko Higieno Skodelice

w23150

€419.30

Nov izdelek

Silikonski Menstrualne Skodelice Žensko Higieno Medicinske Razred Luna Obdobju Pokala Ženske Vagine Nepremočljiva Varnost Pokal

Kaj je menstrualne skodelice?

Menstrualne skodelice je Zdrava in Okolju Prijazna Alternativa Tamponi/Vložki

Menstrualne skodelice so odlična alternativa za tamponi in vložki.So okolju prijazne, ki ni povezana z Toksični Šok Sindrom (kot so ne absorpcijskega), ki je enostaven za uporabo, in najboljše od vsega je, da so za VEČKRATNO uporabo do 10-15 let!!!.Vam nikoli ne bo treba kupiti drugega pad ali tampon vedno znova!!Menstrualne skodelice spremembe mnogih žensk živi vsakdanje!

Dve velikosti:

1. S (4.0 cmDIA*7.0 cmH) - primerna za ženske, ki niso rodile otroka ali ženske v starosti do 25 let

2. L (4.5 cmDIA*7.0 cmH ) - primerna za ženske, ki so rodile otroka ali ki so starejši od 25 let

En sklop: 1 menstrualne skodelice, 1 navodila, 1 satenasto vrečko, 1 škatla

En Lot = 200 Določa

(Če potrebujete točno barv in velikosti, pls pustite nam sporočilo, ko oddati naročila, v nasprotnem primeru bomo poslali bi enakomerno)

Kako uporabljati?

Pred rokovanjem menstrualne skodelice, poskrbite, da vaše roke so temeljito čiščenje.

Sterilizirajte Menstrualne Skodelice pred prvo Vstavljanje.

Priporočamo, da jo vstavite pokal koli od naslednjih položajev; sede, čepe, kleče ali stoji-poskusite eno od teh položajev in se odločite, kaj je za vas najbolj primeren.

Za lažje vstavljanje, lahko navlažimo z Menstrualne Skodelice z vodo ali vodo, ki temelji mazanje gel.

Ročaj, Menstrualne Skodelice s prsti in pritisnite kot sliko.

Zatem krat Menstrualne Skodelice dolžini na pol s prsti druge roke.

Držite Menstrualne Skodelice z prste ene roke na najnižji položaj je mogoče, in vstavite Menstrualne Skodelice v nožnici poševno, proti nazaj.Pravilno stališče Menstrualne Skodelice je nižja kot v primeru tamponi.Ob vstavitev v nožnico, sprostite prsti in naj Menstrualne Skodelice pojavljati ful ly in držijo stene

Fotografije kažejo:

Mat Površine:

Sijoče Površine:

Zaprti OPP Vrečko Paket:

Package:

Najlepša hvala za ogled naše izdelke :)

Veseli vzpostaviti dobre poslovne odnose z vami!

Dostava In Sledenje

Mi ladje po vsem Svetu.

Vsa naročila se obravnavajo in dobavljeni V roku 2 delovnih dni.Številka za sledenje, bo poslana po obdelave.

Za naročila manjša od 2 KG, naročila, bo poslana preko Kitajske Post Navadne Majhne Paketni prenos (15-60 dni), Kitajska Post Air Mail (10-38 dni).Za oddaljeno območje, bo morda trajalo dlje.

Za naročila več kot 2 KG, naročila, bo poslana preko DHL, FEDEX, EMS, da države NE samoti, traja 5-7 dni.Če je naslov samoti, lahko izberete možnost, da dodatno plačati stroškov iti DHL, FEDEX, EMS, ali smo lahko jih pošljite v 2 paketov za vas.

Vračilo & Politiko Vračanja

Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosimo, da stik z našim strankam storitev ali pustite sporočilo.Sprejeli bomo ukrepe, ki v roku 24 ur.Trudimo se po naših najboljših močeh, da boste zadovoljni.

Če se želite vrniti vaš nakup, prosimo, pošljite izdelek(i) nazaj k nam in bomo vračilo izvirno nakupno ceno.Vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.

Carinske dajatve

Nismo odgovorni za vse carine, uvozne dajatve.

Povratne informacije

Odjemalcev storitev je vedno naša prva prioriteta.Bomo po najboljših močeh, da zagotovijo dobre storitve za stranke, da bomo lahko dobili svojo najvišjo oceno.Mi bi vesel, če bi nam 5star rating.

Če imate kakršne koli težave s točko, ki ste jo kupili, pls, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da se problem rešen.Pls poskrbite, da se obrnete na nas, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Mi bi radi imeli priložnost, da skrbijo za morebitne nevšečnosti za vas.Hvala!

Oznake: pinkcup menstrualne skodelice, menstural pokal velika, vrečko vesolja, burlap tote, vrečko počutil, aeiou menstrualne skodelice, tote bela, bigest menstrualne skodelice, eko vrečko, mala tote

Funkcija 2 100% Varno, da se nosi čez noč
Ime izdelka menstrualne skodelice
Barve Pregleden, roza, vijolična
Številka Modela FH004
Funkcija 4 Eco-friendly, Zadnja Leta
Funkcija 5 Prihranek Denarja in Skrb za Okolje
2 Vrsta Površine Sijoče Površine, Mat Površine
Funkcija 3 NE Pušča - Pefect za Vsako Dejavnost
Paket Menstrualne Skodelice + Satenasto Vrečko + Navodila + Box
Postavka Vrsta Žensko Higieno
Funkcija 1 Za Toksin-free Zdravo Vagina
Material medicinskega silikona
Velikost 40cmDIA, 45cmDIA
Količina 1

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki