1pc 36 Palčni Jumbo Latex Balon Lahko Predvajali Bele Balone Mariage Rojstni Okraski Otroci Trebušaste

w23654

€3.07

Nov izdelek

1pc 36 Palčni Jumbo Emulzija Lahko Predvajali Bele Balone Mariage Rojstni Okraski Otroci Trebušaste

Prav tako lahko kliknete na to povezavo, da si ogledate podrobnosti o tem, kako uporabljate nakupovalno košarico oh!

Plačilo

1 www.vina-babic.si sprejema naslednje načine plačila:

Visa, mastercard, QIWI Western Union in t/t (bančno nakazilo)

2) kupec Zaščite:

¡www.vina-babic.si samo sprostitev plačilo po potrdite odpremi bo vaše naročilo!!!

Dostava

1 Brezplačna dostava pošljite z air mail pošti od Kitajske do Avstralijo, Kanado, Združeno Kraljestvo, Združene države običajno traja 15 do 30 dni, da pridejo... kar se o drugih državah V svetu...to ponavadi traja med 20 in 50 dni, da pridejo?Kot možnost zamude, ki nastanejo izven našega nadzora, nekatere parcele so lahko odložena,... kako je mogoče, da traja več kot 30 ali 50 dni, da pridejo?

2 če želite izdelkov, ki nujno...izberite način dostave EMS, Fedex, DHL ali in plačati pristojbino za dodatno odpremo (5-10 dni, da pridejo)

Naredite 3. Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali druge dajatve? Če carinski svoje države zaračunavajo carine...zdaj bom pristojbin Carinskih!

Storitev

1 če obstaja kakršen koli problem z izdelki, in ne, prosimo, obrnite na nas prvič in smo lahko pogaja o njih? Kaj bomo storili vse, kar je mogoče rešiti na zadovoljiv način?Če si res ne želite, da...jih pošljete nazaj v roku 7 dni in mora kriti stroške povratni prevoz! Po tem, ko ste prejeli izdelke remand vam polno nadomestilo!

2 lahko priti v stik z nami ali pustite nam sporočilo, ali pa nam pošljite e-pošte in vam bomo odgovorili v roku 24 ur...

In v roku 36 ur na vikend!Naš delovni čas: 8:00 ~ PM 22:00 (Peking čas)

Komentarji

Vaše zadovoljstvo in pozitivno vrednotenje so za nas zelo pomembna! ¡Pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z elementi in storitev!

Oznake: prašiček latex balon, folija baloni iz lateksa balon, želva latex balon, lila latex balon, raca latex balon, žice latex balon, elsa latex balon, potresemo latex balon, jumbo latex baloon, svetlo latex balon

Razvrstitev Ballon
Oblika Slog KROG
Material lateks
Blagovna Znamka svetlo baloni
Priložnosti Materinski Dan
Številka Modela Balon
Število Kosov 1pc

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki