Silikonski Slušalke Varstvo Primeru Prenosni Zaščitno Polje Svetlobo, Dotik, odporen na udarce odporen na Praske Načrta Za Haylou GT1

w26353

€0.76

-0.53

€1.29

-41 %

Nov izdelek

$USD 0.76

$USD 0.42

$USD 0.86

$USD 0,5

$USD 4.2

$USD 2.12

$USD 8.72

$USD 0.00

Značilnosti: Praktično v Uporabo: Vse funkcije in gumbe, se lahko enostavno uporablja brez vrat.

Enostaven za Uporabo: rahel dotik, odporen na udarce in praske odpornega projektiranja, natančno luknje za enostaven dostop do polnjenje vrata.

Posebni Zaščitni Material: lupini v primeru, da je narejen iz prožne, odporne na udarce silikonski material za zaščito vaše slušalke pred praskami in zunanje vplive.

Lep Design: Več barv za zagotavljanje različnih možnosti.

Podroben načrt: Ta silikonska zaščitna torbica je izdelana posebej za Haylou GT1 slušalke, in v primeru, da ne bo vpliva na polnjenje funkcijo.

Tehnični podatki(o):

Ime izdelka: Zaščitna torbica za Haylou GT1

Material: naravni varstvo okolja silikona

Barva: črna / rdeča / bela / roza / zelena / modra

Teža izdelka: 20 g

Uporablja modele: za Haylou GT1

Uporabo izdelka: ga nosite s sabo, se prepreči, da bi izgubil; Preprosta in velikodušno, dodaj sliko točke za sebe;

Uporaba:

1. Prah na primer lahko očistiti neposredno s krpo ali sprati z vodo;

Seznam Vsebine:

1 * Zaščitna Torbica

1 * Kavelj

Opomba:

Ta izdelek je samo primer, in ne drugih stvari, ki je vključena v notranjosti.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: halyou gt1 pro primeru, hbq 32 tws, haylou, GT1, haylo gt1 pro primeru, haylou gt 1 pro primeru imetnik, gt1 haylou, primeru gt1, gt1 xr, primeru haylou

Material Drugo
Velikost as shown
Številka Modela Bluetooth Slušalke Primeru Za Haylou GT1 GT1 Plus Slušalke
Paket Da,
Postavka Vrsta Drugo
Blagovna Znamka comfast

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki