1pcs Beauty Nail Art Prakse Usposabljanja Zaslon Magnetno Stojalo Akrilna Crystal Imetniki Zlitine False Nohtov Nasvet DIY, ki Prikazuje Polica

w28549

€0.77

-0.3

€1.07

-28 %

Nov izdelek

Q&A:

(1)Vprašanje: Kako nohtov nasvet priložiti oblikujejo.

Odgovor: Pozdravljeni, nohtov je lahko omejeno na magnetni lak za nasvet praksi stojalo znanja imetnik s posebnimi helper , kot večkratno uporabo lepila kiti, obojestranski lepilni trak.uporabite lahko tudi lepilo za nekaj stalnega.Upam, da to vam lahko pomaga!

(2)Vprašanje: Kaj je izdelek narejen in je v dobri kvaliteti?

Odgovor: nohtov nosilec je Narejen iz akrilnih in zlitine, kakovostno in trajno za dolgo uporabo.

(3)Vprašanje: ali Lahko jaz operite po uporabi?Bo nered?

Odgovor: Če si dal lak na vaših nohtov imetnik po barvanje nohtov, lahko uporabite akril odstranjevalec, da jo očistite in ponovno uporabo it.

Prodajne Točke:

1.POPOLN SET - Eno (1 base + 5 nohtov nasvet stojalo imetniki).Visoko pregledna osnova je kot kristal, daje osebi občutek, čisto in anacreontic.Naredi vaš nohti videti bolj v modi in pritegniti pozornost obrazec okoli.

2.FUNKCIJA OBLIKOVANJA, saj se ne uporablja le kot prakso, stojalo, prav tako se lahko uporablja, da predstavijo nail art.Vsak nasvet stojalo je magnetno dno, ki omogoča, da ostanejo pritrjeni "pokončno" za magnetne kristala diamanta.Magneti so zelo prilagodljiv, enostaven za namestitev in odstranitev.

3.VISOKA KAKOVOST - 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Nohtov nosilec je izdelan iz izbranih visoko kvalitetnih materialov.Magnet na dnu je močna, in ga je mogoče enostavno absorpcijo železa kos na vrhu kristalno gemstone znanja, kakovosten in vzdržljiv za dolgo uporabo.

4.UPORABLJA PRILOŽNOSTI - Primeren za salon nohtov, nail art school, nail art umetnika, domačo rabo in tako naprej.Tako za strokovno salon uporabo in naredi sam doma.

5.DOBRO DARILO - Teh nohtov nasvet stojalo set so odlično darilo za rojstni dan, valentinovo, itd.Darilo za vas najboljši prijatelj, prijatelj, družina.

Opis Funkcij:

Ustvarite svoj barvni zaslon grafikon Enostavno, da pokažejo svoje nohte, ki je Primerna za Nail Art Salon / Manikura / Pedikura, prav tako se lahko uporablja za prakticiranje nail art slikarstvo.To nail art barvni zaslon grafikon vam lahko pomaga rešiti vaše pisane nail art za nohte.Vaša stranka lahko popolnoma zadovoljni s to nail art barvni zaslon grafikon.

Paket vključuje:

1*Magnetno Stojalo(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.Zaradi razlike med različnimi spremlja, obstajajo barvne razlike, vas prosimo, da pravi izdelek kot standard.

Oznake: mazda 6 2012 crome, logotip p20 lite primeru, led luči kaptafel, puška gumb 8 5 mm, puška sod očeh, led luči komplet 1 18, led luči l vavloo, puška model kingly, meglica x vaporiser

Vrsta Lak Za Prikaz Stojalo
Številka Modela M01737
Velikost Full size
Blagovna Znamka BGVfive
Material Kovinske Zlitine
Barve rumena, bela, zelena, kraljevsko modra, roza, rdeče, pisane, plamen, zelena
teža 47g

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki