4 Kos Za Vezavo Stražar 3-Palčni Razširite Aluminija Filter Cedilo, Da Se Prepreči Blokiranje Ustavi Blokada Listi Razbitin Za Notranje Kanalizacije Možganov

w28724

€9.40

-1.54

€10.94

-14 %

Nov izdelek

4 Kos Za Vezavo Stražar 3-Palčni Razširite Aluminija Filter Cedilo, Da Se Prepreči Blokiranje Ustavi Blokada Listi Razbitin Za Notranje Kanalizacije Možganov

Bullet Točk: 1、* S težka žleb varovala sedaj poskrbite, da je vaš žlebove in navzdol cevi so zaščitene iz listov naplavin, strešni moss, vejice in umazanijo.

2、* JIH NAMESTITE V nekaj SEKUNDAH – za Razliko od drugih nepraktično žleb filtri, downpipe listov varovala lahko namesti v nekaj sekundah brez uporabe orodja.Vam ni treba biti strokovnjak ali pokličite strokovnjaka.Preprosto jih potisnite, da se zaskoči, in ste na dobri poti!

3、* TEŽKA KONSTRUKCIJA Izdelana iz nerjavne, vremenskim vplivom in nepremočljiva aluminija, naše zanesljive žleb varovala, ki bodo opravili preizkus časa.Bodite prepričani, da ostanejo trdno na svojem mestu ne glede na vremenske razmere in ga ne bomo imeli za vzpon na streho, da znova namestite njih!

4、* A MORA IMETI ZA VSAKO ŽLEBOV SISTEM Za preprečevanje ostanke listov, vejic, strešni moss in umazanijo iz zamašitev vaše cevi, lahko enostavno preverite vaše žlebov sistem ostal v odličnem stanju, za več, brez potrebe po dragih popravil in stalno unclogging.

5、* Žleb varovala filter omogoči bolj učinkovito deževnice sečnje, za izboljšanje pretoka vode za filtriranje in iz nekaterih onesnaževalcev.

Funkcija:

1.Žleb varovala filter omogoči bolj učinkovito deževnice sečnje, za izboljšanje pretoka vode za filtriranje in iz nekaterih onesnaževalcev.

2.Žleb varovala sesalnikov prepreči kopičenje stagnira vode v vašem žlebove, ki bi sicer lahko varnostno kopirate in prekoračitev v vaš dom, ali služijo kot ugodni za žuželke.

3.Žleb varovala, ki preprečujejo glodalci iz stavbe gnezda v žleb.

4.V Floridi, je običajno majhni glodalci, da delujejo iz trave v dežju downspout vtičnico, da se izogniti, ujetih s Bobcats.V Bobcat nato dobesedno solze aluminija downspout, razen v prizadevanju, da bi dobili glodalcev za hrano.Vi lahko postavite ti filtri v downspout vtičnice, da preprečite glodalcev od vstopa.

Element Teža:4 unč

Dimenzije izdelka:5 x 6 x 5 cm

Seznam:4* Filter Cedilo

Oznake: lučka na prostem sončne, pitna možganov ustavi, hokejski dres nhl, žleb led, filter žleb, zamašek možganov fjr, bo gumi, odcedimo strehe, jersey nhl, strešni žleb

Material Aluminijeve zlitine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki