Nesitu Visoko Kakovost Pridelka Kave Black Pravega Usnja Moški Ženske Nahrbtniki Dekle Ženski Moški Potovalna Torba M8387

w30569

€54.95

-52.8

€107.75

-49 %

Nov izdelek

Značilnosti Izdelka

.100% Jamstvo za odlično prvo plast pravega usnja(kravje usnje)

.Velikost približno 30 cm L x 15 cm D x 40 cm H

.črna / kava / rdeča-barva kave

.Notranjost je lepo obložene z trpežne tkanine

.Uporaba:nahrbtnik,potovalna torba

Obleka za največ 14 palčni prenosnik,pls prosimo, preverite vaš prenosnik velikosti, preden boste kraj, da

Dostava

1.Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail, da skoraj po vsem svetu.To bo trajalo približno 15-30 dni, da pridejo za večino držav, za nekatere države, kot so Rusija, Brazilija itd, to bo 15-60 dni.

2.Nudimo tudi EMS/DHL itd.express storitev na ladjo parcele, ki je hitrejši (5-15 dni) , vendar boste morali plačati dodatne tovora.

3. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Vrnitev

Če vam ni všeč naš izdelek,pls vljudno vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema,bomo povračilo ves svoj denar(razen prevoza).

Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Velikosti ali Fit Vprašanja

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 1-2 cm v merjenje.

Barva razlika

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.In pls prosimo upoštevajte,za pravega usnja,ni PU usnje,morda rahlo različne barve za vsako serijo,upam, da bi dobili vaše razumevanje.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo zelo pomembno za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vljudno prosim pišite nam najprej, preden zapustite negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Oznake: ženske mucek nahrbtnik, ženske tujec nahrbtnik, zemlja ženske nahrbtnik, ženske uni nahrbtnik, ženske križ nahrbtnik, supperdry ženske nahrbtnik, mati ženske nahrbtnik, ženske tabor nahrbtnik, mlade ženske nahrbtnik, yeetnh ženske nahrbtnik

Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka Nesitu
Zmogljivosti Pod 20 Liter
Ime Izdelka nahrbtnik moški
Slog letnik
Obloge Materiala Poliester
Dekoracijo NOBEN
Zunanjost Silt Žep
Glavni Material Pravega usnja
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Dež Kritje, No
Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Notranjost Notranja Reža Za Žep
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Nahrbtniki Tip Softback
Tehnika NOBEN
Številka Modela M8387
Zapiranje Tip zadrgo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki