Zunanji Zimske Športne Snegu Smučanje Pad Sled Metali Pravo Smučanje Odbor Prostem Zgostitev Plastike, Pesek, Travo Sani Drsnik Sneg Luge 2021

w31494

€0.77

-0.47

€1.24

-37 %

Nov izdelek

Zunanji Zimske Športne Snegu Smučanje Pad Sled Metali Pravo Smučanje Odbor Prostem Zgostitev Plastike, Pesek, Travo Sani Drsnik Sneg Luge 2021

Bullet Točk: 1、Varen in Vzdržljiv Material: To snowboard se izdeluje iz okolja ter strupenih, PE materiala, zelo vzdržljiv, anti-freeze in odporne na obrabo.

2、Prenosni Design: izdelek je lahka, enostavna za prenašanje, s potegom obročka design za enostavno uporabo in prenašanje.

3、Anti-skid Načrt: non-slip in konkavno oblikovanje lahko učinkovito preprečevanje zdrsnila med smučanje, zaščito varno za otroke.

4、Visoka Prilagodljivost: lahko flexed prosto in se ne razdeli in deformirati, ki se lahko z zelo dolgo življenjsko dobo.

5、Uporablja Področji: Ta smučanje odbor lahko uporabljajo za različne dejavnosti na prostem, kot so smučanje, pesek smučanje, travo, smučanje, padalstvo, drsanje.

Značilnosti:

1. Visoka Kakovost: iz PP plastike, ta debel sneg sani je hladno odporne, varno in trajno.In da ne bo prekinil, ko zvijanje.Debel sneg drsnik lahko dobro deluje tudi, ko temprature pade na minus 30 ℃.

2. Potopila Sedež Design: površina anti-skid groove z potopila sedež design lahko izognili jo potisnete navzdol, medtem ko smučanje, dodajanje dotik varnost.Prav tako lahko vas prosimo, da uporabite ta drsnik premaknite na snegu, travi in pesku.

3. Prilagodljiv in Prenosen: Ta velike debele snežne sani je lahka, robustna in enostavna za prenašanje skupaj.In ga lahko nosi 100 kg stvari, tako da lahko delo dobro za otroke in odrasle.

4. Humanized Design: Uporaba humanized design, non-zdrsa, prevelik ročaj, enostavno nadzorovati.Čudovito loka oblike ročaj more privoščiti, trdno in udobno drži za obe roke in se sklonil prosto.

5. Če vaši otroci radi smučanje, potem je ta sneg sani je odlično darilo.

Specifikacije

Barve: rdeča, modra

Material: PE.

Velikost: približno 42.5X32 / 16.5X12.6 inch.

Seznam Vsebine:

1 x Plastični Smučanje Odbor

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

Oznake: sani snow, sani, sani snow, luge, potisnite cev, odraslih sani, plastični sani, odbor smučarske, sneg cev, sani pozimi

1 plastični smučanje odbor
Dolžina (cm) -
Poreklo CN(Izvora)
Starost Otrok
Vrsta Freestyle
Številka Modela Smučanje Odbor
Type2 Anti-skid Trava, Pesek Odbor

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki