2020 Vroče Prodaje Mini Nakupovalni Voziček Otroci Otrok Mini Nakupovalni Voziček Trgu Voziček Igra, Ki Igrača Darilo Plastično Sadje Za Domačo

w33239

€7.91

-5.27

€13.18

-39 %

Nov izdelek

Funkcije: Cos Igra

Otroci radi odigrajo tako ta voziček s play bo hrana res spodbujajte jih, da se učijo in zabavajo ob istem času.To je svetle barve in oblika zabave, hrane, da izberejo.

Izkušnje nakupovanje in spoznajo barve

To je poseben razsvetljenje igrače za otroke, otroci lahko spoznajo, sadje, zelenjavo, različne pijače in vse vrste hrane.So lahko izkušnje, nakupovanje v supermarketu, ki pomaga otrokom, da vedo več o stvareh, ki z različnih oblik, velikosti in sadje z različnimi barvami.

Uporaba

Super za razvoj otrok misli, ustvarjalnost in razmišljanje, sposobnost.Starši lahko se pridružijo v zabavno za izboljšanje starš-otrok interakcije odnos.

Nagrada materiala

Mini nakupovalni voziček je izdelan iz visoko kakovostne plastike, trajne, trmast, okolju prijazen in nontoxic, ne škodi, da vaši otroci.

Najboljše Darilo

Mini nakupovalni voziček je opremljen z 16pcs sadje in zelenjava, z očarljivo modelov in različnih stilov.Enostaven za montažo, najboljše darilo za otroke.

Specifikacije:

Tip: Mini Nakupovalni Voziček

Količina: 1PC

Material: Plastika

Barva: Roza/Modra

Velikost: 31*28*16 cm/12.18*11*6.29 palčni

Neto Teža: 500.0 g/17.64 oz

Package:

1 * Mini Nakupovalni Voziček

16 * Sadje in Zelenjava

Oznake: modra led rastlin, 5m rastejo led, cvet lučka usb, akvarij lučka rastlin, aquarium led rdeče, žarnica cvet rast rastlin, , prožno palico, 301b, led za fitolamp, obrat usb

Priložnosti Stranka
Material plastični
Blagovna Znamka lemonbest
Vzorec NOBEN
Številka Modela Mini Nakupovalni Voziček

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki