Smučarska Očala UV Dokaz Windproof Varstvo, Šport Snowboard Čevlji za Smučanje Očala Za Zimsko Smučanje, Kolesarjenje, Jahanje Dodatki

w34108

€6.78

-4.33

€11.11

-38 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. To barvne motoristična očala uporablja odporne na udarce PC leče, ki so ne-dokazilo, veter-dokazilo, prah-dokazilo, anti-ultravijolično, in anti-fog za zaščito vaših oči, v vsakem prostem športov.

2. Področje Uporabe: motokros očala so primerna predvsem za motorna kolesa, motorna kolesa, dirkalne avtomobile, off-road vozila, ATV, UTV, UTV, BMX, MTB, BMX smučeh racing, ki se lahko uporablja za smučanje ali deskanje na snegu šport, in primerna tudi Za odprto čelado, je idealno rojstni dan, Božično darilo za ženske, moške, najstniki, dekleta in fantje.

3. Mehka goba pad, non-slip in visoko nastavljiv elastični trak, primeren za velikost glave žensk, moških, mladostniki, dekleta, fantje, ali otrok.

4. Lahki in Upogljivi: Tej off-road vetrobransko steklo je ultra-lahkih in upogljivi okvir.Ni važno, če greš, se lahko enostavno in priročno shranjeni v očala vrečko.

5. Odlično poenostavljeno design in veliko notranjega prostora zagotoviti jasen vid, ki vam omogoča, da nosite udobno kratkovidnost leče.Uporablja scenarije: zunanji športi, kot so smučanje in kolesarjenje.

Specifikacije:

Ime: Jahanje Očala

Barve, kot je prikazano

Objektiv material: PC

Funkcija: windproof, sandproof, UV odporen

Teža: približno 186g

Seznam Vsebine:

Jahanje Očala*1

Oznake: očala smučarska moških pozimi, tabla sneg, ns snowboard, ženska snowboard oprema, ženske snowboard, kul dodatki za deskanje na snegu, vendo tabla snowboard, agarre tabla snowboard, stekla pozimi, stekla za smučanje

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki