Pet zobna ščetka Pes, Mačka, Čistilni Material zobna ščetka Slab Zadah Tartar Zobe Očistite Orodje, Električno Krtačo za Psa Polnjenje prek kabla USB

w34314

€20.62

-4.53

€25.15

-18 %

Nov izdelek

Izdelek parametre:

Material: Silikon

Barva: Kot na sliki

Velikost: 210X31X31MM

Vhodna moč: 5V / 0.5 A

Nazivna moč: 1w

Varnostno napajanje: 2 x AA baterije (niso vključene)

Paket vključuje:

1 pet električna zobna ščetka

4 poliranje glave

1 kabel USB

1 opomba

Opis izdelka: zob čistilo ima močan čistilni funkcij, vključno s 4 poliranje glave, 2 napajalni načini, 3 delovnih načini in zob čiščenje orodja.Enostavno odstranite trdi tartar iz zob in preprečuje bolezni dlesni.Uporabo ličila odstranjevalci v trenutni zobozdravstveno oskrbo postopke, ki lahko zmanjšajo količino kalčkov v ustih, s tem osvežitev dih.

Izdelek funkcija:

1. [Zagotavljajo zobne nege za vaše najljubše pet]-Mater in otrok, pet zob čistilo lahko učinkovito čiščenje hišnih zobne madeže, tartar in tartar.Uporaba Mothermed električni strokovno zob za nohte v vaš jjeza je trenutno dnevno nego zob rutinsko lahko osvežite svoje dihanje in zmanjša vaše skrbi glede vašega ljubljenca zdravje.Čudovito darilo za hišne ljubljenčke.

2. [Zelo prijazen, visoko stopnjo varnosti gradiva]-čopič je narejen iz silicijevega materiala, kar je koristno za gibanje elektromagnetnega valovanja in je dobro za pets' zob.Uporablja elektromagnetne sile, da se zavrtite ob visoki hitrosti, tako da se visoke frekvence, brušenje površine so lahko strokovni Rešiti problem ljubljenca madeže in trdoto.Tartar.

3. [Zanesljivo in universal design]-psice plaketo čistilec je zasnovan z dveh načini vstavljanja: USB napajanje in baterija napajalnik (ni priložen), trije načini delovanja in štiri različne vrste čopičev, ki je lahko bolj temeljito Očistite svoje najljubše domače živali.Zlasti po namestitvi čopič, velikost čopiča glavo je 1.33 cm.

4. [Enostaven za uporabo]-Namestite čopič in uporablja ustrezno količino zobne kreme na njej, potem jo položite na madež, nato pa vklopite stikalo za vrtenje.Po uporabi, prosimo, vzemite čopič in čisto to, da se posuši in ga dati nazaj v škatla za shranjevanje.Uporaba: Namestite 2 AA baterij ali USB-plugins, prosimo, ne uporabljajte AA baterij in USB-plugins ob istem času.

Opomba: Po pritisku na gumb za 3 sekunde, izdelek pa se izklopi.

Prenosni: električni matematika za odstranjevanje barve s privzeto USB-vhoda.V nujnem primeru, lahko uporabite 2 AA baterije.Dve napajalni načini, da je zelo primerna za prevoz na domu ali med potovanjem.

Oznake: atmega32u4 badusb, im električna zobna ščetka, šimer in sijaj za dekle, rd290, električna zobna ščetka, slabo pes igre, pet zobna ščetka, barbi majica, čopič pes zob, Pes zobna ščetka

Poreklo CN(Izvora)
Material Silikonski
Uporablja Pes Pasme Univerzalni

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki