Slušalke Nosilec Head-mounted Inovativnih Masivnega Lesa Slušalke Zaslon Rack Obešalnik Držalo, Stojalo Za Slušalke Čepkov

w35642

€11.60

-3.46

€15.06

-22 %

Nov izdelek

Značilnosti:

Izbor visoko kakovostnih naravnih lesa bukve zagotavlja izjemno močno odpornost proti koroziji in toplote in pritiska.To univerzalno stojalo je ne le dobro, da na dotik, ampak tudi stabilno in trajen.

Enostaven in stilsko design: Je lahko vaš desk čistejši in bolj organizirani.Edinstven okras za dom, pisarno, studio, spalnica ali sosednjih TV.

Edinstven lesa zrn, retro in eleganten.Posebne ukrivljene oblike naredi nosilec bolj stabilen.Namenjeni za predstavitev vaše dragocene slušalke lepo.Zaščitite svoje slušalke popolnoma.Idealen za preprostosti in velikodušnosti, da se prepreči slušalke prelom in dodatno obrabe.

Ali je vaš otrok slušalke, gaming slušalke, Bluetooth slušalke, telefonske slušalke ali slušalke za odpravo zunanji hrup, to slušalke stojalo je združljiv z vsemi slušalke.

Različne možnosti, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe.Eleganten design, ki je primerna za namizne računalnike, postelji, net-gama, snemalni studio, urad.

Specifikacija:

Material: breza

Člen številka: E79

Postopek: čiste roke

Proces proizvodnje: brušenje

Slog: Ameriški country style

Velikost: kot prikazano

Uporablja prizorov: namizje, ob postelji, internet, snemalni studio, urad.

Seznam Vsebine:

1*Stensko montirani Slušalke Stojala

1*Karton

Oznake: slušalke stojalo leseno, les pop nosilec za telefon, slušalke imetnik lesa, avantree stojalo, apsoonsell lesa slon nosilec za telefon, slušalke stojalo leseno, noge ostalo, moč twister, wolfsay držalo stojalo, slušalke stojala za les

Material Ogljika
Številka Modela /
Postavka Vrsta Slušalke Stojala
Paket Da,
Velikost 31/14/8 cm
Blagovna Znamka aiovcocie

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki