Novo
Morska deklica Rojstni dan poročni tuš poroko korist darilo sladkarije mošnje Osebno morska deklica Rojstni Korist Vrečke

Morska deklica Rojstni dan poročni tuš poroko korist darilo sladkarije mošnje Osebno morska deklica Rojstni Korist Vrečke

w36080

€15.54

-2.12

€17.66

-12 %

Nov izdelek

Vrečko Velikosti na Voljo: S:4" x 6" 10*15 cm

M:5" x 7" 13*18 cm L: 6" x 8" 15*20 cm

XL:8" x 12" 20*30 cm {STVARI OPOMBA} Olje paiting ali bleščice barve ali pearl trdne barve

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kako naročiti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Lahko prilagodite oblačilih, kako vam je všeč!

Lahko premeša in se ujemajo različne barve v en niz.V tem primeru prosimo, da izberete eno barvo, medtem ko je vaše naročilo, nato navedite podrobnosti v opombe ali v pogovoru polje.

Prosimo, poskrbite, da vam dajo vse informacije v obliki, kot je določeno spodaj:

**Prosimo, vključujejo naslednje podatke Ugotavlja, Da Prodajalec na blagajni:**

1. Če želite, da je slika slog, pls izberite količino in velikost, ki jo želite pls naročila neposredno in, če jo želite prilagoditi, pls pustite ime ali starosti ali kratko besedilo, v prodajalec upoštevajte, smo sprejeli različnih jezikih, tiskanje, razen angleškega,

2. Če ne veste, kako zapustiti sporočil v prodajalec upoštevajte, lahko postavite neposredno in po plačilu, pošljite sporočila neposredno na nas.

Vas prosimo, da mi sporočite, če kupujete v snop kot nudimo količinske popuste.

>>Dobrote, ki so prikazane, ki niso vključeni, vendar so le vzorčenje, kaj bo ustrezal.Potrebujejo nekaj idej?Tylenol/advil, kovnice, lepila, kapljice, Tums, bandaids, lase vezi, ličila, robčki itd.

>>Naša "po meri količina" seznam vam omogoča, da izberete natančen znesek, ki ga potrebujejo.Prosimo, upoštevajte, to ne pomeni, da izračun ladijski promet zapleteno, je na mojem koncu, tako da sem morda morali vračilo ali na računu, ločeno za pravilno pristojbine.

>>Smo raziskovali visoko in nizko, da bi našli izdelek, ki bo bleščice NA vrečke, namesto vsem vse.Mislimo, da smo ugotovili, odlična stvar, vendar pa, kot pri vseh stvareh, sparkly, malo bleščice skladišče je normalno in pričakovano.Bleščice križa je izdelana iz železa-na vinil.

>>Moj tkanino vrečke so 100% bombažno tkanino, v slonokoščeni/off belo barvo.Vrečke lahko razlikujejo kdaj tako nekoliko v velikosti - to je proizvajalec standardnih in je izven moje kontrole.Vse vrečke so ročno narejeno in sliko, postavitev, lahko rahlo razlikujejo od vrečka na vrečko.

>>Prosimo, convo mi s katero KOLI vprašanja.Bodite prepričani, da opomba trenutno vodi krat pod DOSTAVA zavihek.Če je vaš dogodek je prej kot v dveh tednih stran, prosimo, kontaktirajte me, da poskrbite, da smo lahko sprejme vaš časovni!Dragi prijatelji,vse je na zalogi.Če želite, lahko postavite neposredno in pri naročanju, pls, da nam pošljete imena in ali rojstni datum ali starost ali datum poroke želite v prodajalec opomba.Če želite po meri drugih različnih besedilnih ali obliko ali logotip, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, in šele nato vam bomo povezavo do kraja naročila.Imamo lastno tovarno, tako smo lahko načrta kateri koli slog ali barve stranka papir, akril ali papirja predmete, ki jih želite.Če želite design drugih stilov, pls nam pišite.Več slogov, pls obiščite našo trgovino:)

Oznake: mavrica kvačkanje vrh, mavrica plašč ženska, mavrica kapljice nohti, mavrica mačka tetovaže, mavrica primeru ogledalo, mavrica sodišče čevlji, mavrica earpod primeru, ženska kabel sandali, puj flyte avstralija

Priložnosti Krst & Krst
Vzorec Živali
Blagovna Znamka PARARTDIY
Številka Modela 00
Material Krpo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki