Novo
Za preproge dnevna soba francoska aubusson preproge ročno pletene volnene odeje bohemian preprogo preprogo, veliko sobo preprogo

Za preproge dnevna soba francoska aubusson preproge ročno pletene volnene odeje bohemian preprogo preprogo, veliko sobo preprogo

w37259

€275.32

Nov izdelek

Čista volna, ročno pletenje, lepe vzorce, briljantne barve, ni mogoče podvojiti, ima visoko okrasne, zbirka vrednost.

Izdelek slog: francoščina

Teksturo materiala volne

Material Profil: Na posebne očesa bombažno krpo, različne slike in vzorci so vezene z barvne volne, volne, volne preje. .Ko embroidering, lahko pobarvate sami.To je dober pri izražanju oljno sliko, Kitajsko slikarstvo, fotografija in druge umetniške učinke.Skozi barvanje, delitev, sotočje, barvni preliv, pika prehod, bogato barvo zaslona in drugih procesov, ki prikazujejo.

Tehnologije: Ročno tkanje

Oblikovanje: Orientacija /

Teža: 0.125 kg/kvadratni čevelj

Debelina: 0.3 CM

Država izvora Kitajska

pakiranje Nepremočljiva plastične vrečke; dvojno tkane vrečke.

Način prevoza blaga: Express, ki jih Shunfeng, Yuantong, Shentong, itd.

Uvedba žamet vezene preprogo: Žamet, vezenih preproge so ročno izdelane.Preproga mora 3-4 delavcev za več kot 10 ur na dan za več mesecev skupaj predhodni proizvodnja polizdelkov.Kos žamet vezenje potrebuje več deset tisoč šivi na minimum in več sto tisoč več vbodi na čas.Ko embroidering, lahko pobarvate sami.To je dober pri izražanju oljno sliko, Kitajsko slikarstvo, fotografija in druge umetniške učinke.Zato je treba vsako ročno izdelane vezene preproga je zbirka umetniških del, več dodane vrednosti.Ročno izdelane preproge niso le okras, temveč tudi umetniška dela, ki odražajo magistrski okus.Niso le majhen odejo, pa tudi utelešenja magistrski navdiha in ustvarjalnosti.

Slika prikazuje delavec pletenje z roko.

Vse preproge so ročno izdelani.Če imate radi to lepo preprogo, prosimo, ne oklevajte, da bi samo visoko kakovostnih ročno izdelane preproge modelov.

Prednosti žamet vezene preprogo: 1. Vezenine je bogata z barvo in igle, zato vezenje je jasno izražanje ravni, žive oblike, močno tri-dimenzionalni smislu, bogata izražanja, visoko kulturno okus in zbiranje vrednost. 2. Spremenljivo needling metoda, s čim več kot 2,000 različnih barv čiste volne, domiselno združuje oblike, barve, duha in svetlobe.

Obseg preprogo uporaba: Dnevna soba, čaj tabela blazine, spalnica, hodnik, hodnik, Itd..

Podrobni nasveti: Vse podrobnosti, slik, vse slike, skladne s predmeti.

Preproga prodajalce: / meri.

Splošne težave in imenik

1. Ali vam je le, da žamet vezene preproge?Kaj velikost imate?Koliko preproge so tam?

(1) poleg tega, da delaš Žamet vezene preprogo, tudi iz svile (svila, umetna vlakna, svile, svilenih nitka, itd.) Preproga.

(2) Imamo 2 x 3 metrov 2.5 x 4 noge 3 x 5 metrov 4 x 6 metrov, 5 x 8 metrov 6 x 9 metrov 8 x 10 metrov, 9 x 12 metrov, 10 x 14 metrov, 12 x 18 metrov, 14 x 20 metrov, oversize, krožno Je.

(3) Imamo 160l.180l.200l.230l.260l.300l.400l.500l Preprogo.

2. Vrste preprog

(1) Preproge, je mogoče razvrstiti po različnih metodah, česar.Tkane preproge, ročno izdelane preproge.

(2) To se lahko razvrstijo v skladu s funkcijo uporabo.Komercialni preprogo, gospodinjski preproga in industrijske preprogo.

3. Lahko bi preproge?

Lahko da, lahko pošljete svoje najljubše slike, določanje velikosti preprogo, število meri, načrtujemo v skladu z zahtevami, v določenem obdobju časa za dokončanje.

Slika je izvirni rokopis za oblikovalec za oblikovanje vzorca.

4. Velikost-Velikost Postavkah Funkcija

(1) 0,6 m x 1,2 m (2 metrov x 4 noge): Pogosto jih Kopalnica, kuhinja 和 Vrata.

(2) 0,9 m x 1,5 m (3 feet x 5 metrov): Na splošno je dano tudi v Hiši vhod 和 Kuhinji.

(3) 1,2 m x 1,8 m (4 noge x 6 metrov): na Splošno dajejo na Vrata, morda manjše tabele .

(4) 1.5 m x 2.4 m (5 ft x 7.8 ft), 1,8 m x 2.7 m (6 ft x 8.8 ft): To je Kavč področju Skupne preprogo velikosti.

(5) 2.1 m x 3 m (za 6,8 m x 9.8 ft): Te velikosti ni zelo pogosta, vendar te velikosti za Večji dnevni sobi je zelo praktično.

(6) 2.4 m x 3 m (za 7,8 m x 9.8 ft): Ta vrsta preproga ima veliko uporablja in lahko bi jih na to.Pod mizo, Tudi če blatu je preselil nazaj, pa lahko zagotovi, da stopala blata je na preprogo.Trgovina v dnevni sobi Ni slabo.

(7) 2.7 m x 3.6 m (za 8,8 m x 11.8 ft): Fit Velika dnevna soba 和 Velika restavracija Preprogo.

(8) 3m x 4.2 m (za 9,8 m x 13.7 ft): Ta velikost je malo prevelika za normalno sobi.

5. Velikost nadzor tabela

1 m = 3.28 ft. 1 ft = 0,3 M = 30 CM

6. Zakaj izbrati nas?

Smo čisto ročno izdelane tapiserije.Smo v zelo nizkih cenah.Imamo bila obravnava na tujih trgih že več let in imajo bogate izkušnje.Poslovne integritete temelji, izberite nas, brez napak

Slika prikazuje nekatere slike poslovnih pogajanjih med podjetjem in strankami iz tujine.

Obvezno Branje

Ročno izdelane preproge značilnosti:

1. Ročno tkane (nesnovna kulturna dediščina z visoko zbirka vrednost)

2. Enostavno ujemanje (Ročno izdelana preproga je neke vrste umetniško delo, se lahko ujemajo vse vrste pohištva, notranja oprema)

3. Življenjsko dobo (do 100 let ali več, s časom in s tem povečuje vrednost)

4. Spreminjanje barve (preproge oddajajo različne Guanze iz različnih zornih kotov in uživajte v čarobni čar)

5. Enostavno vzdrževanje (preproge ne absorbira prah, običajno jasno, ko v 5-6 let)

6. Ni statično elektriko.

Fotografije so nekatere podrobnosti žamet vezene preprogo.

Toplo opomnik:

O velikosti: Baby podrobnosti, ki označuje velikost, so ročno merjenje, napaka v 2 cm, ročno preprogo neizogibno napake;

O: Naša trgovina je več kot deset let izkušenj na preprogo design oblikovalci, glede na zahteve potnikov in blaga specifikacije in velikosti.Prav tako se lahko opravijo v skladu z zahtevam kupca.

O color: naše blaga so upoštevani vsi v naravi, barva je blizu predmeta, saj vsaka preproga je barvana z roko neizogibno z barvno razliko.Barvna razlika je dovoljeno po mednarodnih standardih na 0,5-1 stopinj.Zaradi razlik v barvni kontrast in svetlost različne kamere, svetloba in računalniški monitorji, manjše barvne razlike, je neizogibno, in ne v kakovosti območju.Če barvo, ki je še posebej izrazit, prosimo, bodite previdni, slike, hvala vam za vaš razlog.Rešitev.

Oznake: cover apple xs marie, platno barvanje umetnosti, platno platno po meri, pokrov aoyodkg mobile, cigarete bliskavice pladnji, pokrov antiskid note9, platno velik pravokotnik, platno pas 2 cm človek, platno obrti barvice

Tehnika Ročno Vozlane
Načini Prodaje 1
Oblika Pravokotnik
Vzorec Tipa Cvetlični
Design AUBUSSON
Pranje Slog Drugo
Številka Modela gc88aubyg7yh
Mesto Salonu
Slog Klasična
Uporaba Dekorativne
Material 100% Volne
Dekoracijo Slog 1

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki