Univerzalni 4pin 7.62 mm Pametno Gledati Magnetni Naboj Kabel za Polnjenje, Magnetni Sesalna Polnilnik, Kabel Emergency Backup Polnilnik

w37337

€0.85

-0.82

€1.67

-49 %

Nov izdelek

Bullet Točk: 1、Adsorpcije Polnjenje: 4pin 7.62 igrišču z adsorpcijo polnjenje, da se boste udoben, varen in hiter za uporabo.

2、Primeren Predmet: kabel Za polnjenje se uporablja za 4pin 7.62 igrišču adsorpcije polnjenje pametne ure in otroške ure.

3、Pravega Materiala: V napajalni kabel je sestavljen iz pozlačeno čistega bakra, kodo pin in kodo za visoko moč sesanja glavo.

4、Pet-krat Varnosti: kabel Za polnjenje s pet-krat varnosti za bolj zanesljive.V cinkove zlitine material za nobenega puščanja, brez rje in enostavno priključite.

5、Visoke kakovosti Žice: Skrbno izbranimi PVC materiala, kabel za polnjenje ima eksplozijam in non-hot visoke kakovosti žice.

Specifikacije:

Področje uporabe: nosljivi naprave, smart določanja položaja naprave, otroci je pametno zapestnice, pametne ure, modni telefoni, Bluetooth slušalke, podatkovni kabli in kabli za polnjenje

Število veje priključki: eno glavo

Vmesnik: 4P, 2P

Dolžina: 60

Seznam Vsebine:

1 * Napajalni Kabel

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: yardley zlato moški, pad zrak 1 zajema, v star 950 svetlobe, silver star moški, pad 102inch primeru, pozornosti nosilci, royal ares dildo, lasulja platinum bob, ženske svetlo vrečko

Type5 za DM98 KW18 kW88 GT88 TW64 TW68
Jezik angleščina
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Vrsta Univerzalni Pametno Gledati Polnilnik Žice
Funkcija Push Sporočilo
Združljivost Vsi Združljivi
Podpora Padec Ladijskega Prometa / Trgovina
Type3 Magnetni Adsorpcije Polnilnik, Kabel
Poreklo CN(Izvora)
Type4 USB Cinkove Zlitine Adapter
Type2 4 Pin Kabel Za Polnjenje
Blagovna Znamka Rondaful

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki