Novo
2SC4910 TO-220

2SC4910 TO-220

w40007

€0.98

Nov izdelek

Kupci obvestilo:

1 Naše podjetje lahko kupite drugih Elektronskih opremo in IC deli za vas.Moral bi nam povedati, jasno o izdelku je razred, končnice,inkapsulacijo in tako naprej.

2 Naše podjetje je podjetje upravi.Imamo veliko razrede, da ne moremo prenesti vse od njih.Veliko kakovosti, nakup pa bodo veliko cenejši.Pišite mi, če vas ne strinjam se naša cena.

3 Preprečitev škode ali izgube v prenosu podatkov.Prosimo, seriouly preverite dele, ko jih prejmete.Ne prijavite, če je nekaj narobe.In pišite mi na enkrat.Kaj je problem rešila skupaj.

Naše podjetje je podjetje upravi.Imamo veliko razrede, da ne moremo prenesti vse od njih.Veliko kakovosti, nakup pa bodo veliko cenejši.Pišite mi, če vas ne strinjam se naša cena.

Preprečiti poškodbe ali izgube v prenosu podatkov.Prosimo, seriouly preverite dele, ko jih prejmete.Ne prijavite, če je nekaj narobe.In pišite mi na enkrat.Kaj je problem rešila skupaj.

Oznake: severni evropi vreme, lobanja okostje kovin, držalo za kartico sim, palm, mehko podjetje zobna ščetka, mehko pero natikači, naravnost vratu oklepaji, mehko pero kvačkanje, soft ribolov lure 50, soft felt fabric toy

Kontaktne Obremenitve Drugo
Številka Modela Releji
Zaščito Funkcija Drugo
Vir Napajanja DC
Uporaba Drugo
Blagovna Znamka ICAliexpressIC
Teorija Drugo
Napetost Other

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki