Novo Prišli Original XTOOL EZ400 PRO Diagnostično orodje, Xtool EZ400 pro enako kot PS90 PS 90 XTOOL PS90 Bolje kot Xtool EZ400

w429

€538.86

Nov izdelek

EZ400 PRO Diagnozo Sistem

EZ400 PRO je high-end in nov slog auto diagnostične naprave razvite za XTOOL, ki temelji na Android sistem.Svoj odprtokodni operacijski sistem Android omogoča hitro boot-up in večopravilnost.EZ400 PRO zagotavlja obsežno vozila pokritost za večino AMERIŠKIH, Azijskih in Evropskih naredi, zaradi česar je najboljša rešitev za delavnice.

XTOOL EZ400 Pro Funkcije Easy registracija z EZ400 PRO povezan na WIFI Brezžični diagnozo prek Bluetooth Eno-kliknite posodobitev programske opreme prek WIFI Oddaljeni dostop Diagnozo poročila v PDF datoteko, Snemanje in predvajanje v živo podatkov 7-palčni multi-touch zaslon Na krovu baterije Obsežno vozila pokritost za večino AMERIŠKIH, Azijskih in Evropskih vozila, zaradi česar

Pogled Od Spredaj

Pogled Nazaj

Tloris EZ400PRO Tablet

① ② ③

①MicroUSB:napolnjenosti Baterije ali sinhronizacija podatkov z RAČUNALNIKOM

②DB15 Vrata:Podpira žično povezavo z avto s kabel

③Power Tipka: Vklop ali izklop

Žično Povezavo ① → ② → ③ → ④

a.Kable priključite in EZ400PRO v naslednjem vrstnem redu: ①→②→③→④

b.Vklopite vžig in vklopite EZ400PRO tablični računalnik, nato pa tapnite na EZ400PRO program za preizkus vozila. (Prikazane kot sledi)

① EZ400PRO Osrednjih ② Glavni Preskus Kabel ③ OBDⅡ-16 ④ Vozila

Varnostni Ukrepi Pred Uporabo

1. Vozila napajanje mora izpolnjevati normalno napetostnih mej DC4.8V---5

2. Ko potegnite in plug test žice pas, uporabniki morajo ščepec sprednjem koncu žice pas in potegnite vtič, ne vlecite srednji del žice pas.Uporabniki naj preverijo ustrezne smeri vrat in plug v vodoravno, ko jih priključite žice pas, namesto da vstavite v stransko pot, ki jo lahko poškodujete terminala.

3. Pri čemer nekatere posebne naloge, testi, uporabniki, ki so potrebna za obratovanje naprave v skladu z navodili za uporabo.Za vozilo, ki ga je strogo izpolnjujejo zahteve, na primer, razmere,, da nekaj modelov vozil je treba doseči, so naslednji: temperatura motorja 80℃/105℃, izklopite obremenitve (kot so žarometi, klima, itd.), dal pedal za plin v sproščeni položaj, itd.

4. ECU za Kitajski domači modelov vozil so relativno neurejeno, tako da, ko uporabniki izpolnjujejo pogojev, kot so avto, ni mogoče preskusiti, ali testnih podatkov je narobe, bi morali razmisliti, ali se izbrani meni ustreza preizkušen elektronski krmilni sistem, ali so našli avto ECU in izberite desnem meniju po vzorcu, število na ECU etiketi.

5. Če uporabniki ne morejo najti testiranih modelov vozil ali elektronski krmilni sistem v EZ400PRO preizkus meni, se morda morali posodobiti programsko opremo ali se posvetujte Xtool tehnična služba oddelek

6. Prepovedane, da so preizkus povezave z uporabo pas, ne iz Xtool, da bi se izognili nepotrebnim izgubam.

7. Prepovedane za vklop / izklop za neposredno komunikacijo med EZ400PRO in vozila.Uporabniki morajo preklic naloga in se vrnete v glavni vmesnik, nato izklop.

8. Naprava mora biti dana in nekoliko dvigne, da se prepreči trčenje, če uporabljate EZ400PRO.Ko kliknite zaslon, touch jo nežno zagotoviti življenjsko dobo zaslona na dotik.

9. V daljšem obdobju neuporabe, prosimo, izključite napajanje in izklopite računalnik.

Različna vozila so rahlo različnimi meniji.

Skupna glavna funkcija meni vsebuje naslednje možnosti:

Preberite ECU : ta funkcija je, da se glasi ECU informacije o različici, ki je enakovredno "Sistem Identifikacije" ali "Sistemske Informacije" v nekaterih elektronskih krmilnih sistemov, vse pomeni, da se glasi ECU sorodne programske in strojne opreme, različice, modeli in datum proizvodnje dizelskih motorjev, del številka, itd.To je priročno za nas, da bi zapis v vzdrževalni postopek, in prav tako omogoča poznejši datum, povratne informacije in upravljanje lažje.

Preberite DTCs : branje težave kode, ki so shranjene v ECU.

Jasno DTCs : jasno, sedanje in pretekle težave kode pomnilnika v EKUJIH, pod predpostavko, da se vse težave so odpravljene.Težave kode ni mogoče izbrisati brez odpravo vseh težav, kar bo povzročilo diagnostično orodje vedno pri branju težave zakonika, ker ta koda bo vedno shrani v ECU.

Predlog: uporabniki naj bolje, da se ne clear težave kode, potrebujemo zapis težave podrobnosti po branju kode, ki je podan kot predlog za vzdrževanje.Po obravnavanju težav, da ne bo težav kodo vsakič, ko smo ponovno prebrati.

Preberite v Živo Podatkov : da je za branje parametrov tek motorja, kot so olja, tlaka, temperature, število vrtljajev motorja, goriva, temperature olja, temperatura hladilne tekočine, polnilnega zraka temperatura, itd.Na podlagi teh parametrov, smo lahko neposredno oceniti, kje je problem, ki pomaga, da ozko področje vzdrževanja.Za nekatere vozil, med njihovo dejansko delovanje, težave, kot so značilnosti delovanja, offset, zmanjšanje občutljivosti, lahko razsoja v živo podatkov.Ta funkcija potrebuje nas zelo dobro seznanjeni s parametri motorja, na primer, ko prostega teka je 800RPM ali 750RPM, hladilne tekočine delovna temperatura med 80~105℃, kakšne so delovne napetosti in časa vsakega senzorja in pogona?

Posebne Funkcije: odvisna od modelov vozil.

Upravljanje/Ative/ Components Test: predvsem oceniti, ali so ti actuating komponent motorja, ki delujejo pravilno.Nastavitve Izberite Nastavitve; uporabniki lahko določite jezik, enote in drugih sistemov, povezanih možnosti: Jeziki: izberite jezik.Prosimo, označite potrebne možnost multi-language možnosti na desni.

Nastavitve sistema: Android nastavitev sistema, kot so brezžična, audio frekvenca svetlobe občutek, itd.Diagnostična Poročila Diagnostična Poročila za preverjanje shranjene datoteke, kot so poročila Živo Podatkov ali Težave Kode ali slike ustvarjajo v procesu diagnosticiranja, prav tako uporabniki lahko vedeli, kaj avtomobilov, ki so bili preizkušeni.To vključuje tri dele: PDF Datoteke, Slike in Podatkov za Predvajanje.

Oznake: xtool ps90 pro diagnostični, xtool ps90 programer diagnoza, xtool, ps90 xtool, xtool pad 2 pro, diagnost, motorna scan, skener x100, ez400, ez400pro

Postavka Višina 20cm
Element Širina 20cm
Strojna Oprema Različica Nova
Blagovna Znamka xtool
Različico Programske Opreme Nova
Napetost V
Ime Modela XTOOL EZ400 PRO
Postavka Dolžina 30cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala plastični in kovinski
Element Teža 9kg
Posebne Funkcije Bluetooth
Moč W
Postavka Vrsta Električni Izpraševalec & Test Vodi
Elektronski Da,

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki