Novo
Bolj Sijoče SS6 1.9~2,0 mm Montana 1440pcs Flatback Jasno Lepila Na Okrasnih

Bolj Sijoče SS6 1.9~2,0 mm Montana 1440pcs Flatback Jasno Lepila Na Okrasnih

w44718

€6.06

-0.32

€6.38

-5 %

Nov izdelek

Nail Art Nosorogovo Velikost:SS6 za 1,9-2,0 mm Barva: Montana Pakiranje: 1440pcs/paket (10 bruto Teža: 6 g Uporaba: Lepilo Na Okrasnih Dostava: CPAM brezplačno Non sprotni Popravek Okrasnih Vse Barve Za izbiro: Nail Art Okrasnih: Nail art okrasnih, kaj je samolepilna varstva okolja, se uporabljajo predvsem za nail art, torbe, čevlje in colthes.Ravno dno kamna brez lepila, varnostno in mora biti prilepljen na predmet.Material: umetna Kristalno steklo Velikosti: Okrasnih so velika jih uporabljajo izraz "ss", ali kamna velikosti, ki ji sledi številka, ki označuje velikost (e.g.SS8 je enakovredna 2.3 mm, SS10 je 2,8 mm).SS je bolj pogosto uporabljajo za oblačila pomeni, medtem ko PP (ali pearl ploščo) se uporablja za nakit.Barve: Kristalno clerar, Barva nosorogovo, Kristali AB in Barva AB.Kristalno jasno, prihaja iz prvotnega steklo, barve, brez druge barve, ljudje oceno kakovosti vedno temelji na kristalno čisto barvo, barvo okrasnih so iz barvnega stekla materiala, cuted po hlajenju.AB (Aurora Borealis) premazi na kristalno in barvno nosorogovo lahko stones shine kot Aurora Borealis.V kitajski trg kakovosti crystal se je znižala zaradi ljudi, ki odločno Zahteva nizko ceno, AB barve so bolj in bolj je potrebno namesto prvotno barvo.

Okrasnih V Nevihte Za izbiro:

Šivanje na Okrasnih Za izbiro:

Strass Rhinestne Verige Za vaš Izbrati:

Nosorogovo Applique Za vaša Izbira:

Plačilo: (1).Lahko uporabite Kreditno kartico,Western Union ali drugi način, ki www.vina-babic.si sprejema za plačilo naročila. (2)..lahko dobite pri vaši lokalni pošti in preiskave z njimi.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. (3)Preden se odločite za plačilo,prosimo, preverite vaš naslov in druge sporočilo je pravilna.Pošiljke: (1).Smo običajno ladja vaše predmete v 3 delovnih dneh od prejema vašega plačila. (2).Smo običajno ladja s pomočjo kitajske post air mail,EMS,FEdEX,DHL,UPS ipd. (3).Kitajska post air mail, lahko traja 15-30 delavniki dostave (država odvisna),EMS express dostava ponavadi traja 5~10 delavniki (država odvisna),DHL,UPS,FEDEX express dostava ponavadi traja 3~5 delavniki (država odvisna).Nadomestilo politike: (1).Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni, odkar ste prejeli blago. (2).Kupec je odgovoren za vse ladijskega stroškov.Naš ladijski promet pristojbina vključuje ravnanje, pakiranje stvari in druge s tem povezane stroške. (3).Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, zato da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našimi blaga, prosim, pustite 5 Stra povratne informacije.Če ne boste zadovoljni , nam pred odhodom negativne povratne informacije.Potrudili se bomo za vas . *Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Prosimo, upoštevajte,: - Če ste prišli na našo spletno trgovino domačo stran, prosimo, pritisnite tipko"add to, da trgovina seznam"dodaj naši trgovini, tako da lahko enostavno najti naši trgovini zraven čas in kraj naročila.

Oznake: amst, al pacino majica s kratkimi rokavi, chevrolet montana, al pacino, ključ montana, garmin montana, hannah montana, telefon primeru tony montana, pazi, nepremočljiva, scarface majica

Blagovna Znamka PRINCECRYSTAL
Ime izdelka 6ss 1.9~2,0 mm Nail art, ki niso sprotni popravek nosorogovo
Vrsta Izdelka Okrasnih
Slog flatback
Številka Modela SS6 Nail art, ki niso sprotni popravek nosorogovo
Količina 1440Pcs/Paket
Velikost ss6 1.9~2.0mm
Oblika Stroj, Rezano Jasno Okrasnih
Uporaba Torbe,Oblačila,Nail Art,Čevlji,Poročna Obleka
Material Stekla Stroj, Rezano Okrasnih
DIY Lepila Na Nail art Flatback Nosorogovo
Tehnika Ne Vroče-Fix ww0020
Okrasnih Tip Svoboden Okrasnih
Nosorogovo Nail art, ki niso sprotni popravek Flatback Okrasnih

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki