Novo
Debelo >>> > 10 mm Tahitian Black Pav Morja Lupine Pearl Uhan

Debelo >>> > 10 mm Tahitian Black Pav Morja Lupine Pearl Uhan

w49315

€4.41

-1.47

€5.88

-24 %

Nov izdelek

Dobrodošli na moji trgovini!!!

dobrodošli na moji trgovini!Jaz sem poslovneži v Pekingu na kitajskem,Kot veste,kulturo Kitajski 5000 letih zgodovine vsebuje inestimable zgodovino in kulturo vseh umetnosti,Zato obrti arts imajo dolgo zgodovino,ki je Naš glavni izdelek, vključno z:

Zdaj, ta čas, bom pokazal lepe in odlično zaklad!!!Od pic, lahko vidite, to je zelo dobro.Z odlično slog,lep design, čudovito izdelave, to je res redka umetniška dela in vredno zbiranje!!!Je v dobrem stanju.Pogled na slike si lahko ogledate v obliko, je zelo dobro; Tako čudovito element .Če ste, na primer Kitajski kulturi, prosim, ne zamudite te postavke.Imam druge čudovit izdelek na mojem alibaba.prosimo, da si ogledate še ostale moje kos!

To ogrlico, ki nima vozlane med vsako biseri.

Osnovne Informacije o Sladkovodnih biserov

- Biser je le gem ustvarili živo bitje.Z več kot 5000 let zgodovine v zgodovini človeštva, pearl je "kraljica draguljev".Iz starih cesarjev, da licenčnine in osebnosti danes, biseri so bili oboževal kot znak bogastva in odličen okus.

- Danes, sveže vode biseri postajajo vse bolj in bolj v modi za ljudi po vsem svetu. 95% sveže vode biseri so zrasla na Kitajskem.Letna proizvodnja je okoli 1500 ton.

- Z veliko kakovostjo in dostopno ceno, sladkovodnih biserov je postala priljubljena alternativa Japonski Akoya biser in south sea pearl.Sveže vode pearl je ustvaril prenovljeni moda v biserov svetu, kot poceni alternativa dragim morske biseri, kot Akoya, South Sea Pearl in Tahitian Biser.

Dostava

-Lahko Mešanica različnih elementov skupaj;

- Brezplačna dostava: Bomo poslali izdelke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali Hong Kong Post Air Mail.dobavni rok je 12-25 delovnih dneh, da večina državi.

-Če ste naročilo manj kot 200 usd bo dostava blaga, ki jih na kitajskem post air mail ali HK post air mail,več kot 200 usd bo brezplačna dostava za DHL,EMS ali druge ladjarske družbe ,hvala!

Povratne informacije

- Če ste zadovoljni s predmeti in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

- Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, vam ponujamo najboljšo storitev.

-Vrnitev/Povračilu Stroškov-

Vaše 0 tveganja za vaše transakcije: Če NISTE zadovoljni z elementi, ki ste jih dobili, bomo poslali zamenjava ali vračilo vseh plačilo, samo če so elementi, ki so objavljeni nazaj v roku 3 dni od vas dobili.

Postopek:

Korak 1) Obrnite na nas preko Alibaba.com " s centra za sporočila.

Korak 2) Zagotavljanje podrobnosti o problem, ki ga imajo.

Korak 3) Vrnitev predmeta za zamenjavo ali vračilo kupnine.

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: Polovica vrniti shipping stroški so odgovoren kupec

Oznake: 18650 1300 človek baterije, 18650 35a baterije vape, 3d lepilo za peno opeke, 185watt led spot luči, 37v krog lipo baterije, 37v baterije vtič 2 pin, dodatek tekočine peugeot, 37v li ionskih baterij 10a, asus tablični računalnik p022 pokrov

Kovine Tipa SREBRNA
Obliko\vzorec KROG
Kovinskega Žiga 925,Funt
Številka Modela AAA
Postavka Vrsta Uhani
Spol ŽENSKE
Slog Klasična
Uhan Tip Padec Uhani
Material Shell
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Fine ali Moda Moda

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki