Novo
Otis Otis Theo pribor RS5 odbor komunikacije odbor gumb odbor nove original cena telefonskega preiskave

Otis Otis Theo pribor RS5 odbor komunikacije odbor gumb odbor nove original cena telefonskega preiskave

w54110

€11.35

Nov izdelek

1. Zaradi pogoste spremembe cene izdelkov, spletne cene so le referenčne cene, za točne cene in ni samem dražbi, preden ga obrnite dlani kabinet.Izdelek parametrov podatkov je veliko, ne more prenesti prosimo, pro razumevanje, kot so proizvodni parametri, prosimo, obrnite na dlani, kabinet!Zaradi široko paleto izdelkov, palm kabineta, ne more prenesti otroka, enega po enega, več modele izdelkov, prosimo, obrnite na dlani, kabinet neposredno!

2. Izdelkov prodali v tej trgovini so zagotovljene kakovost, zaradi napake kupca ali druge človeške povzročeno škodo, ne vrnete, vas prosimo, sorodniki prejema blaga, v treh dneh testiranja " in potrditev, tri dni po podpisu ne dvigne kakovost izdelka vprašanja, kot potrditev, ni več sprejme vrnitev zahteve.

3. Garancijski rok elektronskih odbor dodatki, ki se prodajajo v naši trgovini je 3 mesece.Če je izdelek poškodovan zaradi nepravilne uporabe s strani kupcev in garancijo za okolje je raztrgana, to se ne bo vrnil.

4. Shunfeng express je privzeto v naši trgovini, in tovornega bo plačajo na čas.Če potrebujete express ali pošljete drugi express, prosimo, navedite, v opombe pri nakupu.Če ni nobene razlage, kupec krije škodo, ki s tem.Bomo poskušali naše najboljše, da izročiti blago v roku 24 ur.Če ne moremo dobaviti blago v roku 24 ur, bomo o tem obvesti Wangwang ali klic.Ali Wangwang se obrnite na shopkeeper, da se pozanima o času dostave.Nismo odgovorni za zamude in odgovornost hitre dostave družbe

5. Varnostni ukrepi za blago podpis: Prosimo, bodite pozorni na face-to-face pregled, ko prejemnik pobere parcelo na hitre dostave družbe (vključno s pošto od Shangmen).Ali je število predmetov in opreme v paketu so enaki kot je navedeno ob naročilu, in ali obstaja pomanjkanje.Ali na videz blaga je očitno poškodovana zaradi padca, zaletavali, stiskanjem in s pritiskom na.Če je tako pojav, prosimo, ne podpiše za to in pokliče prodajalca takoj.Ko ste prijavljeni, to pomeni, da kupec potrjuje, da ni nobenega problema s količino in barvo blaga v paketu ob naročilu.Če ste zaupa drugim za zbiranje, prosimo, da obvesti vnaprej podrobnosti, ki bi morala biti pozoren, da se pred podpisom.Naši trgovini ne bo odgovorna za kakršen koli odgovor na opisane težave po prejemu.

6. Naša trgovina se bo pošiljanje blaga po naslov, ki ste ga pustili na Taobao.Če obstaja kakršna koli sprememba, vas prosimo, da nas Wangwang, mobilni telefon, informacije in opombe pri nakupu.Prosimo preizkusite in potrdite roku 3 dni po prejemu blaga!V nasprotnem primeru bo treba šteti, kot da bi po-prodajne storitve nalagajo samodejno, in izdelek ne bo treba vrniti ali zamenjati, in izdelek, ki ne bo zagotovila vse po-prodajnih storitev!Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje!V primeru težave s kakovostjo ali napačne dostave, lastnik je odgovoren za vse tovora.

"Naše načelo"

Iskrenost usmerjena v zadovoljstvo kupcev kot končni opravljanje, držijo majhen dobiček, vendar hitro prihodek od prodaje, in pripravljen za uporabo najboljša oblačila

in absolutno iskrenost v zameno za vaše zadovoljstvo in zaupanje.

Če obstaja prostor za izboljšave, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da zagotavljajo vaše zadovoljstvo.Če lahko, prosim, zasveti vsak malo star za nas, potrebujemo vašo podporo in spodbudo!Bomo rast in napredek z vašo pomočjo, lepo in vredno veseli, da smo korak naprej skupaj.... 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje kakovosti Vseh proizvodov, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na www.vina-babic.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev zagotavljajo vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Jamstvo paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Oznake: poco m3 cafele stekla, spirala snaps ul mini, stratos 3 primeru trdnih, yingnuost obroč svetlobe, usnje obrti orodje d, hujšanje etruston009, lg g8s hydrogel nazaj, razsvetljava kot 1 meter led, sik svile športne hlače

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Hand Tool Parts

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki