Severni Evropi Non-woven 3D Ozadje Sodobne Preprost Barva Navpični Trak, Stene Papirja Za dnevno Sobo Študija v Ozadju Stene Roll

w55710

€22.63

-4.63

€27.26

-16 %

Nov izdelek

To ni le ozadje, ampak tudi v načinu življenja.Našli izključno okus vašega doma tukaj !

Postavka Št.: BS954 Material: Ne tkano ozadje Slog: Sodobno * Teža: 1,5 Kg/Kos/Roll Barva: KOT Slika Velikost: 0.53 m(W) x 10 m(L)= 5.3 Kvadratnih Metrov /Kos/Roll 32.8 ft x 1.738 ft =57.05 kvadratnih metrov Uporaba: Dnevna soba/Spalnica/Študije/otroška soba/TV, Kavč Ozadju

Prosimo, preberite spodaj previdno : To ni samolepilne tapete .Ni vse lepilo ali prilepite v prahu na zadnji Ozadje.Prosimo, pripravite lepilo ali prilepite v prahu pred objavo ozadje.Pripomba vaš najljubši izdelek, barve, pod vrstnem redu , v nasprotnem primeru bomo ladja barvo na naključno.Kupite dovolj zvitkih ob istem času, se prepričajte, da so iz iste serije, da bi se izognili barva razlika.Element barva lahko malo drugačna od slike , zaradi razlike v igri svetlobe, monitor, proizvodne serije.Upamo na vaše razumevanje.Nismo odgovorni za vse carinske dajatve.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

PS:

--Če kupite več kot 2 zvitkih , v številnih državah, lahko nudimo vam brezplačno dostavo za, Fedex, DHL ali.TNT.UPS.Aramex.

- Če ste Brazilski prijatelj, prosimo, da nam vaše CPF ali CNPJ pod številko naročila.

- Če ste ruski prijatelj, prosimo, navedite vaše ime in priimek t o bi shippment gladko.

Navodila

1.Bodite prepričani, da ste pravilno lepilom prilepite za delo.Nekateri dokumenti, kot so pvc, podprta ali lahki, zahtevajo posebno lepljenje.

2. Mix ozadje pasto, ki prihaja v obliki praška v ločen segment pred lije v vedro ali valja pladnja, ki jih boste uporabljali za delo.Dobro premešamo z mešanjem palico odstraniti vse kose, vendar ne tako dobro, da si dal veliko zraka v mešanici.

3.Pour tekoče lepilo neposredno v vedro ali valja pladnja.

4.Položite trak za ozadje - že razrezan na velikost, vzorec stran navzdol - na dolgo, ravno, suho tabeli (tabela ne ostanejo suhe, za dolgo).Naj en konec papirja flop čez rob mize.

5.Uporabite pasto krtačo ali valj za barvo, da se uporablja prilepite na pol papirja, ki še vedno ravno na mizo, se prepričajte, da je pokrov vsak centimeter.

6.Krat oddelek pravkar ste prilepili več na sebi, in ga potisnite, suhi del papirja na mizo.Nanesite pasto.

7.Krat naslednji razdelek na sebi, potem krat dve polovici drug proti drugemu, biti zelo previdni, da ne gubi papirja.Ta proces se imenuje " booking.' Rezervacije ohranja papir vlažna, paste iz vodenje žoge na tla in jo prilepili površine čiste.

8.Papir nastavite stran v čisto spot za več kot 5 minut, preden visi ga.

9.Biti čisti freak: takoj, ko je vsak trak ozadje je rezervirano in v prahi, uporabite čiščenje, mokro gobico, da se čisto mizo, vendar ne moti, da se posuši površina.To storite, tudi če ste tekoč, da jih prilepite več kosov, preden greš zvečer; jih boste želeli priti na lepilo off tabelo, preden se je suho.

S hipment:

Bomo ladja predmete v roku 5 delovnih dni po plačilu potrditev.Čas dostave je odvisen od cilja in drugi dejavnik.Vljudno prosim razumeti, je dobavni rok daljši od vašega lokalnega prodajalca.Tako običajni čas dostave:

ZDA: 5-23 delovnih dni

AU : 5-23 delovni dan

Evropa: 7-25 delovnih dni

Brazilija:20-90 delovnih dni

Ruski:10-40 delovnih dni

Vendar pa, tam lahko včasih je treba nekaj zamude v carinski obračun ali dostavo.Prosimo, poskrbite, da boste imeli dovolj potrpljenja, preden dajanje vašega naročila.

Oznake: hp znamenje 15 kritje tečaj, sponke za lase abs plastike, disney ženska majica moški, potapljači ženska božič, smerniki f yamaha xtz, gimnastični svetle obleke, lutke obleko uvabella, avto sedeža kritje tie dye, smerniki veke ibiza

Blagovna Znamka jiadou
Material Lesna vlakna ozadje
Obračunska Enota Usd/Roll
Številka Modela BS954
Površinska Obdelava TISKANE
Poreklo CN(Izvora)
Tekstilne Tapete Materiala Non-Woven
Funkcija Toplotna Izolacija
Uporaba Poslovanje
Vzorec Trak
Slog Sodobno
Vrsta Tekstilne Tapete

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki