Preproga mat evropski preprogi Letnik Naredili francoski savonery Hmade Doma Decorationcarpet za bathroomroom carpetroom mat

w56128

€1 494.49

Nov izdelek

volna francoski preprogo O stroj, ki Debele Plišastih Savonnerie Preprogo Preproga Narejena, Da Bi

Kako je Narejeno:stroj, ki

Oblika:Pravokotnik

Novo z tags: popolnoma novo, nerabljeno, in unworn postavka (vključno z ročno izdelanih predmetov), v originalni embalaži (kot original škatlo ali vrečko) in/ali z izvirno oznake pritrjena.Glejte vseh pogoj opredelitev pojmov - odpre v novem oknu ali na novi kartici...Preberite moreabout pogoj, To ni preprogo na zalogi.Mi bo novo preprogo za vas, o vašem naročilu.

Če želite, da se ujemajo določene barve, lahko pošljete tkanine swatche za nas in naše design osebje, ki bo tekmo jih v svojo preprogo.Kot vzorec bo izdelan in dostavljen k vam.Boste videli, kaj boste prejeli pred svojo preprogo je na statve.Brez presenečenj.

Prosimo, kontaktirajte nas za ponudbo, če potrebujete različnih velikosti ali barve.

Kakovost vzorci so na voljo na ladjo, da poskrbite, da imate radi naše kakovosti predhodno naročiti.

Postavka opis * stroj, ki točno tako, kot je bilo v Franciji pred stoletji * To je razmnoževanje, ne immitation * 100% Nova Zelandija volne * Bombaž fundacija * volne material, ki je odličen za odpornost na madeže in življenje uživanja

Prosimo, upoštevajte, da preprogo ni bil popolnoma ravno, ko te slike so bile posnete.Je zvita vrstice v preproga ni okvara, ampak le posledica krat črte na preprogo, ker svojih ne da bi jih popolnoma ravno.Gubi izginejo po nekaj mesecih.

Želite po meri izdelan preprogo? * Po meri modelov, ki so na voljo * velikosti po Meri so na voljo * po Meri barv so na voljo * Ustvariti vaš sanjski preprogo, tako da nam pošljete sliko * Smo zavezani kakovosti proizvodov in vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljena!

Oblikovalci in trgovci so več kot dobrodošli.To preprogo lahko meri dosežen, če potrebujete različnih velikosti.Načrt se lahko meri preveč.Ni omejitev, da vsaka sprememba, kot add-ons in vseobsegajoči.Na primer, lahko nadomestil meji z eno od druge zasnove ali odpravo medaljon.Barve lahko tudi po meri.Če želite, lahko vedno nas oskrbujejo s tkanino swatche, barve čipi, ali preje vzorcev, itd...Smo lahko ujemajo v preprogo .Opomin-off bodo izdelani, da poskrbite za končne rezultate, ki ustrezajo vašim zahtevam.

O francoski Savonnerie odeje Savonnerie odeje so bile v glavnem tkanine za palače s posebnimi naročila.Ti modeli so bili proizvedeni pod vodstvom umetnikov kraljeva sodišča.Ti modeli se proizvaja pod vodstvom umetnikov kraljeva sodišča so sestavljali naturalistično cvetlični motivi, grbi in njegove heraldične naprave in nekatere arhitekturne motive.Veliko odeje je ponovil elegantno zgornjih sobe, za katerega so bile naročene.Največje obdobje za Savonnerie odeje je bila med 1650 in 1789. Francoski Savonnerie preprogo je idealen spremljevalec za na voljo so sobe z Evropskimi ali Tradicionalna oprema in dekor.

Oznake: sr2ez, ucatheall, squier, za mat, mat šport, spalnica mat, joga mat, mat gume, sumoran, tumi

Design AUBUSSON
Uporaba Komercialni
Tehnika Ročno Vozlane
Slog Trak
Mesto Salonu
Številka Modela gc85msavyg7yh
Vzorec Tipa črtasto
Material Volna / Svila
Pranje Slog Ročno Pranje
Oblika Pravokotnik
Blagovna Znamka emilrugs.com

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki