Savonnerie preproge preproge za spalnice volne področju preprogo kitajski ročno izdelane preproge preproge za spalnico

w56299

€5 388.57

Nov izdelek

Top Moda Tapete Podrobnosti O 9'X12' Ročno vozlane Debele Plišastih Savonnerie Preprogo Preproga Narejena, Da Bi JR702gc162savyg9

Kako je Narejeno:Ročno vozlane

Oblika:Pravokotnik

Novo z tags: popolnoma novo, nerabljeno, in unworn postavka (vključno z ročno izdelanih predmetov), v originalni embalaži (kot original škatlo ali vrečko) in/ali z izvirno oznake pritrjena.Glejte vseh pogoj opredelitev pojmov - odpre v novem oknu ali na novi kartici...Preberite moreabout pogoj, To ni preprogo na zalogi.Mi bo novo preprogo za vas, o vašem naročilu.

Če želite, da se ujemajo določene barve, lahko pošljete tkanine swatche za nas in naše design osebje, ki bo tekmo jih v svojo preprogo.Kot vzorec bo izdelan in dostavljen k vam.Boste videli, kaj boste prejeli pred svojo preprogo je na statve.Brez presenečenj.

Prosimo, kontaktirajte nas za ponudbo, če potrebujete različnih velikosti ali barve.

Kakovost vzorci so na voljo na ladjo, da poskrbite, da imate radi naše kakovosti predhodno naročiti.

Postavka opis * Ročno vozlane točno tako, kot je bilo v Franciji pred stoletji * To je razmnoževanje, ne immitation * 100% Nova Zelandija Volne * Bombaž fundacija * volne material, ki je odličen za odpornost na madeže in življenje uživanja

Prosimo, upoštevajte, da preprogo ni bil popolnoma ravno, ko te slike so bile posnete.Je zvita vrstice v preproga ni okvara, ampak le posledica krat črte na preprogo, ker svojih ne da bi jih popolnoma ravno.Gubi izginejo po nekaj mesecih.

Želite po meri izdelan preprogo? * Po meri modelov, ki so na voljo * velikosti po Meri so na voljo * po Meri barv so na voljo * Ustvariti vaš sanjski preprogo, tako da nam pošljete sliko * Smo zavezani kakovosti proizvodov in vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljena!

Oblikovalci in trgovci so več kot dobrodošli.To preprogo lahko meri dosežen, če potrebujete različnih velikosti.Načrt se lahko meri preveč.Ni omejitev, da vsaka sprememba, kot add-ons in vseobsegajoči.Na primer, lahko nadomestil meji z eno od druge zasnove ali odpravo medaljon.Barve lahko tudi po meri.Če želite, lahko vedno nas oskrbujejo s tkanino swatche, barve čipi, ali preje vzorcev, itd...Smo lahko ujemajo v preprogo .Opomin-off bodo izdelani, da poskrbite za končne rezultate, ki ustrezajo vašim zahtevam.

O francoski Savonnerie odeje Savonnerie odeje so bile v glavnem tkanine za palače s posebnimi naročila.Ti modeli so bili proizvedeni pod vodstvom umetnikov kraljeva sodišča.Ti modeli se proizvaja pod vodstvom umetnikov kraljeva sodišča so sestavljali naturalistično cvetlični motivi, grbi in njegove heraldične naprave in nekatere arhitekturne motive.Veliko odeje je ponovil elegantno zgornjih sobe, za katerega so bile naročene.Največje obdobje za Savonnerie odeje je bila med 1650 in 1789. Francoski Savonnerie preprogo je idealen spremljevalec za na voljo so sobe z Evropskimi ali Tradicionalna oprema in dekor.

Smo vodilni proizvajalec za francoski Savonnerie Odeje, Savonnerie preproge.

Lahko kupite od prvotne facotry z najnižjo ceno neposredno, brez middleman.

Dobrodošli v raziskavi o notranji Oblikovalci, Preproge, trgovina lastniki, Pohištvo Trgovci po vsem svetu.

Oznake: harry potter plasc, žarnica r90 e27, longlive moški punk, led trak bele 3d, razsvetljava lesa lučka, razsvetljava lesa znamenje, led trak w voznik, honda 600 avto prodaja, žarnice rgb 50 w

Design AUBUSSON
Slog Ameriški Stil
Oblika Pravokotnik
Blagovna Znamka emilrugs.com
Številka Modela gc162savyg7yh
Tehnika Ročno Vozlane
Uporaba Dekorativne
Mesto Salonu
Vzorec Tipa KRŠKO
Material 100% Volne
Pranje Slog Drugo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki