Prenosni Avto Grelec 12V High Power Avtomobilskih vetrobranskih stekel Grelec Hitro Ogrevanje Fan Defroster za Enostavno Odstranjevanje Snega

w56388

€9.94

-5.58

€15.52

-35 %

Nov izdelek

Značilnosti:

. Idealen za odtajanje ali de-nejasnost okno in vetrobransko steklo.

. Ta grelec ali ventilator bo udarec instant toplote ali hladen zrak.To bo toplo vaš avto.Ali če se počutite vroče, kot v poletnih mesecih, lahko nastavite, da piha hladen zrak takoj.

. Lahko hitro se segrejejo v nekaj izogniti nepričakovani dogodki, nesreče obrabo in zagotovi vašo varnost.Kompakten dizajn, super enostaven za namestitev.

. Močan 12V 150W vtič v ventilator, grelec in defroster.Preprosto priključite v 12V vtičnico vžigalnika.Primeren Za vse 12V vozila vozila.

. Ta bistvena avto grelec je idealen način, da suppliment obstoječih avto grelniki, da se pospeši proces pridobivanje vaš avto, ki se gibljejo v frosty zimskih jutrih.

Specifikacije:

Barva: Siva, Rdeča

Velikost: DC 12V

Dolžino vrstice: 1.4 metrov

Moč: 150w

Velikost: 15*11*7.5 cm

Zmogljivost: defogging odtajanje, z čiščenje zraka in odstranjevanje dima

Teža: 393g

Tip:Redni Različico,Nadgrajena Različica (z očiščenje)

Paket je vključeno:

1 x Auto Rep Krilo

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Oznake: dizelski grelec toplote, avto toplote, dizelski toplote, kamin grelec, električni grelec infrardeči, Grelec 12v, 12v toplote, 5kw grelec, dizelski grelec, 12v avto grelec

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka GREENWON
Certificiranje CE
Zunanje Testiranje Certificiranje ce

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki