Leopard Natisniti Velik Lok Pozimi Natisnjeni Cvetlični Resami, Pokrivala Za Glavo Za Dekleta, Lase Pribor Počitnice Stranka

w57082

€2.76

Nov izdelek

大人23*8 CM 儿童18.5*6.5 CM

Način Plačila

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.

2. Mi bo dostava blaga asap po prejemu vašega plačila.

3.Kupcu so odgovorni za katero koli davčno in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Dostava Pogoji

1.Kitajska post air mail in DHL so naši prednostni način dostave.Medtem EMS,Fedex in UPS, ki so na voljo.Pls vljudno opomba: China Post Zraka Pošta je najcenejši način dostave blaga ,vendar pa je počasnejši od drugih izrecnih podjetja.

2.Mi ladja v ponedeljek sobota razen v času praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto, PREDEN se vaše plačilo, če želite spremeniti naslov za dostavo.

3. Poskrbite, da pusti telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije.

4.Ladijskega prometa v času turistične Sezone (kot je Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Vrne Izraz

1.Preverili bomo vašo parcelo natančno, preden ladja ven.V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

2.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden postavite naročila.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Povratne informacije:

1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala!

Opomba:

1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno.

2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

3 nastavitve Zaslona se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zasloni in izkrivljajo dejansko barv in velikosti.

Vsaka druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate,smo veseli, da storitev vas !

Oznake: picot traku, dojenček glavo trak, sovražnik glavo, komplet baby čevlji in glavo, dojenček glavo imetnika, mama in me turban, bendeau, otrok zajec, glavo ženske, bls čudež letnik

Znak Lok
Blagovna Znamka HuiPie
Slog Novost
Funkcija 1 Navdih za lase pribor za ženske
Priložnosti Stranka/Home/Festival
Ime Oddelka Otroci
Prodajo Točke Otroka, otroški dodatki za lase
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo Kitajska
Fotografija Baby Photo Pro
Številka Modela KT037
Postavka Vrsta Pokrivala
Funkcija 2 Vrh Vozel otroci rojstni dan glavo dodatki
Barve 6 barv
Spol Dekleta
Velikost M23*8CM C18.5*6.5CM
Material Mikrovlaken

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki