Umetniške Risbe Cvetje Slikarstvo, Kaljeno Steklo Ohišje Za Huawei Honor Y6 Y9 2018 2019 6X 8 8A 8X 9 9 10 30 X10 Max Lite

w58902

€3.27

Nov izdelek

Umetniške Risbe Cvetje Slikarstvo, Kaljeno Steklo Ohišje Za Huawei Honor Y6 Y9 2018 2019 6X 8 8A 8X 9 9 10 30 X10 Max Lite Črni Vzorec Telefon Lupini Anti-knock Zajema Zaščito Primeru Telefon

1.O Plačilu

Podpiramo naslednje načine plačila:

2.O Pošiljki

A. Dostava In Predajo

Vzeli si bomo različne kanale glede na značilnosti blaga prevoz .To se lahko doseže več kot 200 državah in regijah.Obljubimo, da vse naloge, ki jih bo izdal v štirih dneh.Zaradi različnih kanalov za informacije o poti zaslon čas bo drugačen, poštne pošiljke, običajno v 1-4 dneh je pokazala, da je mednarodna kurirska običajno 1-2 dni, če pride do zastojev, sledenje uri bo na zaslonu podaljša.

A. O Carinski & Tarifne

Poštna spremnica, na splošno ne proizvajajo tarife, vendar v različnih državah carinskih predpisov, carinjenje čas bo drugačen, prosimo, da pravočasno sledenje informacij, se obrnite na lokalni pošti, če je to potrebno.

Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalne navade standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.Končno, želim vam srečno nakupovanje, najlepša hvala za vašo podporo.

3.Vračilo & Politike

Ker gre za mednarodni prevoz, stroški in čas stroškov je relativno velika, tako da mi pripisujejo velik pomen kakovosti izdelka.preverili bomo strogo, če ste Le v primeru prejeli poškodovan izdelek, nas, Prosimo, kontaktirajte.Da bi interese svoje,Se prepričajte, da preverite paket, preden se prijavite, in nam pošljite slike.bomo izvede revizijo v skladu s posebnimi okoliščinami izdelkov, da bi rešili to težavo, boste imeli priložnost, da uživajo več popustov.

Če želite, izmenjujejo ali povratni izdelka, izdelek nima nobene škode, le treba plačati povratni prevoz, vam bomo poslali nov izdelek po tem, ko smo prejeli izdelek.

Hvala vam za vašo podporo in razumevanje.

4.Povratne informacije

Če se počutite zadovoljni, vas prosimo, da nas 5 zvezdic, to bo največja spodbuda za nas in za vas, da ustvarite boljšo storitev.Vsak napor, samo da bi vi bolje počutili, skupaj z iskrenim.Najlepša hvala!

Oznake: barve jeseni fotografijo ustrelil, barva kristalov figur, stoma vrečko deorarant, coloud kitty slušalke, barva balerina čare, colorxy chelsea škorenjčki, barva roza lasulja ndblack, barve mešanica človeških las, barva mate barve las

Porabo Oznake 3 etch Visoki Vrh Design Original Ljubeč Poklic roza zamotek capa
Združljiv za Huawei Y Primeru Y6 2018 Y9 2018 2019 Y9
Vrsta Pol zavit Primeru
Razvrstitev Vrste Design,Vroče Prodaje,Anime,Risanka,Zaščito
Združljiv za Huawei Mate Primeru Mate 20 Mate 20 Pro Mate 20 Lite Mate 30 Pro Mate 40
Porabo Oznake 1 Mobilni Telefon Primerih Pokriva.Mobilni Telefon Primerih Lupini
Blagovna Znamka GXWDHXDYJ
Porabo Oznake Moda,Original,Po Meri,Lepo,Ljubeč
Mobilni Telefon Primerih Barve Kaljeno Steklo Črno Zadnji Pokrovček
Vrsta Klasifikacije Lupini Elegantno,Seksi,Tisk,Tanek,Ultra,Capa,Zaščito
Porabo Oznake 2 Lepa,Loveing,Lep,Luxry,Strylish,Živali,Po Meri,Pop,Original
Design Marmor
Združljiv za Huawei P Plus Primeru P20 Plus P40Plus
Značilnosti Mehko TPU PC Telefon Primeru, Kaljeno steklo Telefonsko Pokritje Visoko Kakovost Jasno
Združljiv za Huawei P Lite Primeru P20 Lite P30 Lite P40
Združljiv Huawei Model Mate 20 Lite
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv za Huawei Str Primeru P20 P30
Združljiv za Huawei P Pro Primeru P20 Pro P30 Pro P40 Pro
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Združljiv za Huawei Honor Primeru Honor6x Honor8 Honor8a Honor9 Honor10

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki